SUDAR TITANA Prvi put se sreli, upoznali, a onda su ušli u klinč! Žan Klod Van Dam VS Dragan Marković Palma (FOTO/VIDEO)

Svi gledali u čudu.

Žan Klod Van Dam Dragan Marković Palma
Žan Klod Van Dam Dragan Marković Palma, Foto: Alo.rs

 

* Palma i glumac Van Dam sreli su se u Beču

* Tada su se dotakli mnogih tema

* A onda su malo sparingovali 

 

Sinoć u Beču Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodina sastao se sa Žan Klod Van Damom, velikom holivudskom zvezdom, koji je uz Silvestera Satalonea i Arnolda Švarcenegera verovatno najveća svetska zvezda akcionog filma.

KAKO BI BILO DA JE IDEJA USPELA? Tesla se spremio za najveći eksperiment, a onda je sve krenulo po zlu!

 

U dugom i prijateljskom razgovoru, predsednik Marković i Žan Klod Van Dam su se dotakli mnogih tema, od politike preko filma do sporta.

Dogovorili su se da poznati holivudski glumac poseti Srbiju i Jagodinu u martu mesecu. Dragan Marković Palma rekao je da će posetu Žan Klod Van Dama Jagodini iskoristiti da se uradi voštana figura legende holivudskog akcionog filma i postaviti je u muzeju voštanih figura u Jagodini. 

"UMALO DA UMRE ZBOG MENE" Doktorka je gurnula iglu u ženin stomak, a onda se kolega prodrao "Gubimo je"! Počela je borba za život!

Pošto su u opuštenom razgovoru dočekali ponoć, Dragan Marković Palma je Van Damu čestitao rođendan i poklonio bokserske rukavice, trenerku kik boks kluba "Palmini tigrovi" i plaketu sa grbom grada Jagodine.

MLADENCI HTELI FOTOGRAFIJE IZ VAZDUHA Kad su videli sablasan prizor na slikama, presela im je kompletna svadba! (FOTO)

Naravno Palma i Van Dam ne bi bili to što jesu da tom prilikom nisu "odradili" i kratak sparing.

BONUS VIDEO: PORTIR IZBACIO BOŠKA!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi