OVO JE ŠIPTARKA KOJA JE UBIJALA SRBE NA KOSOVU Prva žena terorista OVK konačno dobila poziv za Hag, a njena reakcija je pravi ŠOK!

Poziv za saslušanje u Specijalnom sudu u Hagu dobila je prva žena pripadnica tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), Raimonda Rreci.

Raimonda Rreci, Prva žena terorista OVK
Raimonda Rreci, Prva žena terorista OVK, Foto: Facebook

Rreci je na svom Fejsbuk profilu potvrdila da je dobila poziv i dodala da joj je velika čast to što će biti jedina žena koja će se naći u Specijalnom sudu.

Iz Prištine bi danas trebao da otputuje prva grupa bivših komandanata i pripadnika tzv. Oslobodilačke vojske Kosova u Hag, koji će biti saslušani u Specijalnom sudu formiranom za utvrđivanje zločina te paravojne formacije tokom poslednjeg rata nad Srbima, nelojalnim Albancima i pripadnicima drugih manjinskih zajednica.

Rreci kaže da je njeno ime u igri od početka decembra, kada su počeli da stižu prvi pozivi Specijalnog suda.

"U pozivu se navodi da ću biti svedok, ali to nije ništa novo. Poslednji put kada su uhapsili grupu Klečka moje ime je i tada pominjano, ali sam se ja u tom trenutku borila sa teškom bolešću - rakom", napisala je Rreci. 

Koha onlajn podseća da su do sada iz Specijalnog suda u Hagu pozive dobili između ostalog i komandant te paravojne formacije Rustem Mustafa, Sami Ljuštakun, Sokol Dobruna, Nazif Mehmeti, Remzi Šalja, Safet Silun, Sulejman Seljimi i drugi.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ludimilojko
  10/01/2019 - 14:40
  Dobra ova šipuljka za širenje bratstva i jedinstva
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi