Boško Obradović
Alo!/ Rajko Ristić
Boško Obradović

Alo!/ Rajko Ristić

Boško Obradović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

U silnoj želji da omalovaži i isproziva Suzanu Vasiljević, savetnicu predsednika Srbije za medije, on je napisao:

- Da li je Suzana Vasiljević ministru Dačiću zakazivala sastanke sa ambasadorima i ministrima drugih zemalja i da li to isto danas radi za Vučića? Da li je Dačiću obezbedila podršku Nataše Kandić, Biljane Kovačević Vučo, NUNS-a, OEBS-a, i da li je sada tu podršku prebacila Vučiću? - bez srama je napisao Obradović na društvenoj mreži Tviter.

Pročitajte još:

 

- Biljana Kovačević Vučo je preminula pre 10 godina i nikada nije podržavala ni Dačića ni Vučića, šta tačno nije u redu sa tvojim poremećenim umom? - ubrzo ga je upitala jedna korisnica te društvene mreže.

- Trepni tri puta ako te Đilas omađijao ili kidnapovao i tera te da se glupiraš - napisao je drugi tviteraš Obradoviću, na šta se on nije obazirao.

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS-a, za „Alo!“ kaže da je Obradovića, kao i njegove kolege iz SZS-a, obuzela tolika mržnja i ludilo, da su izgubili kontakt sa zdravim razumom.

Milenko Jovanov

Tanjug/Sava Radovanović

Milenko Jovanov, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Spremni su da izgovore bilo kakvu glupost i laž ukoliko misle da će to bar malo naškoditi Vučiću i samim tim SNS-u. A kada se ispostavi i dokaže da su izrekli laž, oni se na to ne osvrću, ne osećaju nikakvu odgovornost. To je samo jedan od razloga zašto nikada neće dobiti bilo kakvu podršku građana, oni zaista nisu u stanju da poveruju da postoji bilo kakav problem sa njima samima, nego su im uvek drugi krivi za to što ih niko neće. Vlast, Vučić, narod, masoni, Jehovini svedoci, plima, oseka, sve, samo oni nisu krivi što su neuspešni. Neće se Boško Obradović obratiti porodici preminule žene koju je stavio u svoj glupi tvit i izviniti se, nego će već sutra smisliti luđu laž i objaviti je - navodi Jovanov.

Slagao, pa se ućutao

Pre samo nekoliko dana, Boško Obradović je zajedno sa Marinikom Tepić na društvenim mrežama optužio policiju da je dala prostorije u Nišu za održavanje skupa Srpske desnice, tražili su hitnu ostavku ministra unutrašnjih poslova, a kada se vrlo brzo ispostavilo da je reč o brutalnoj laži, koju je zvanično demantovala i Direkcija policije, oni su kao po običaju samo nastavili dalje...

 Bonus video