Prošle godine je pljuvala fašiste Boška Obradovića, a sad zajedno s njim ruši Srbiju! (FOTO)

E.A. | vesti 2019-01-04 14:26:08 2019-01-04 14:26:08

Mlada nada „Saveza za Srbiju“ srpske generale redovno naziva ratnim zločincima i ističe da su Srbi u Srebrenici počinili genocid...

privatna arhiva

Jelena Anasonović, glavna organizatorka opozicionih protesta na izbornoj listi za beogradske izbore „Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju“ iz marta 2018. godine može se videti da je bila kandidat pod brojem 77!

Pročitajte još:

 

Tamo se našla kao članica Levice Srbije Borka Stefanovića.

 

Predvodnica protesta i ranije je bila problematična za veliki broj građana jer je poznata kao promoterka nezavisnog Kosova, budući da je učestvovala na mnogim tribinama i seminarima koji su reklamirali nezavisno Kosovo. 

A pre samo godinu dana, tokom kampanje za beogradske izbore Anasonovićeva je tvitovala i retvitovala o fašistima Boška Obradovića koji su u to vreme paradirali po beogradu sa dignutom desnom rukom uvis.

"Da ovi nikad ne dođu na vlast", "Fašisti Boška Obradovića" samo su neki od tvitova koji je mlada nada Saveza pisala na Tviteru, a gle čuda, godinu dana kasnije situacija se promenila i Anasonovićeva podržava upravo te fašiste Boška Obradovića koji hoće nasilje i rušenje Srbije.

S druge strane, što bi ona rekla - fun fact, je što se Jelena protivi radu prvog čoveka humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujona, koji je puno uradio za naš narod na Kosovu i Metohiji i ceo svoj život posvetio tome da njima pomogne.

 

Expand player
Pogledajte više