Aleksopulos
screenshoot/Pink
Aleksopulos

screenshoot/Pink

Aleksopulos, Foto: screenshoot/Pink

Aleksopulos je saopštio da prljavu kampanju protiv škole, studenata, zaposlenih i rukovodstva te visokoškolske ustanove vode Balša Božović, advokat Vladimir Gajić, prethodna direktorka škole Tatjana Simović, kako bi preko svojih eksponenata po ko zna koji put neistinom obmanuli javnost Srbije.

- Božović je izneo laž o otpuštanju devet žena iz škole. Advokat Gajić je na svom tviter nalogu objavio neistinu da se direktor škole nije pojavio na sudu, jer se uplašio, iako je ročište otkazano iz proceduralnih razloga. Sunčica Ivanović, nastavnik veština u školi, lažni borac za prava žena, lažno se u medijima predstavlja kao profesor i pokušava da ubedi javnost da joj direktor preti, tako što od prstiju formira pištolj i puca joj u ruke i noge, a sve to bez i jednog svedoka i samo u svrhu ostvarenja ličnog interesa - naveo je on.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksopulos je upitao "ko garantuje da sebe neće da povredi, pa da i za to optuži direktora škole, baš kao što je i Borko Stefanović za dešavanja u Kruševcu optužio političke protivnike".

- Da li im se u Kruševcu priključila i bivša direktorka naše škole Tatjana Simović, član Demokratske stranke i Zajedno za Srbiju, odbornik i član opštinskog veća grada Kruševca, čije je direktorovanje obeleženo raspisivanjem nameštenih konkursa za svoje saradnike, samovoljno uvećavanje sopstvene plate dodeljivanjem stimulacije i prekovremenih sati, bez ičije saglasnosti, što je školu koštalo gotovo 400.000 dinara mesečno i dovelo do finansijskog urušavanja ustanove - tvrdi on.

Istakao je da kao direktor škole neće dozvoliti da se politika "jedne propale političke garniture, koja je uništila državu i institucije vrati i zagospodari tom visokoškolskom ustanovom".

Aleksopulos je pozvao državne organe, u koje ima, kako kaže, puno poverenje, da shvate ozbiljnost prljave kampanje pojedinaca i da odgovore u skladu sa svojim ingerencijama.

- Spreman sam da se povodom svih neistina izrečenih protiv škole i mene lično, podvrgnem poligrafskom ispitivanju, a da isto to učine i svi koji učestvuju u ovim orkestriranim napadima. Verujem da pošteni ljudi nemaju razloga da beže od detektora laži, jer kada neko neće na poligraf ili ne govori istinu ili nešto krije - naveo je Aleksopulos u saopštenju.