Srpska napredna stranka SNS Logo
sns.org.rs
Srpska napredna stranka SNS Logo

sns.org.rs

Srpska napredna stranka SNS Logo, Foto: sns.org.rs

* Miloš Dangubić, Gavrilo Kovačević i Zoran Adamović osudili pretnje 

* Pristalice SzS-a služe se najprljavijom kampanjom

* Napad na porodicu predsednika Srbije

Pretnje upućene deci predsednika Republike Srbije najoštrije su osudili danas i članovi Veća Skupštine grada Beograda Miloš Dangubić, Gavrilo Kovačević i Zoran Adamović, koji su se složili da su pristalice SzS-a u odsustvu političke ideje i programa, započeli najprljaviju kampanju koju politička scena Srbije ne pamti.

Dangubić je ocenio da je jasno da te „gnusne pretnje dolaze od Đilasa, Jeremića i Boška Obradovića“.

„Reči koje normalan čovek ne može ni da izgovori, a kamoli javno uputi bilo čijem detetu otvoreno podržavaju i Đilas i Jeremić i Obradović. Ni jedan predstavnik Saveza nije osudio uvrede upućene deci Aleksandra Vučića“, naglasio je Dangubić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prema rečima Kovačevića monstruozno je i zastrašujuće što je jedina politička misao Đilasa i sličnih da vređaju i prete Vučiću, njegovoj porodici, deci, njegovim saradnicima.

„Đilasove siledžije su očigledno isfrustrirane pa kao način za političku borbu sa neistomišljenicima koriste crtanje meta na deci Aleksandra Vučića. Bolesno i jezivo je napisati takve vulgarnosti i morbidnosti, ali očigledno ništa više od SzS-a ne možemo očekivati. Dno dna je njihov maksimum u političkom životu“, rekao je Gavrilović.

Adamović je rekao da cela pristojna i normalna Srbija osuđuje ovaj gnusan čin.

„Pokazalo se da Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović ne prezaju ni od čega, i upravo su oni kreirali ovakvu atmosferu u društvu. Svako normalan ne može, a da se ne zapita koliko neko treba da bude zao i umobolan da udari na decu, na nešto što je najsvetije.“, zaključio je Adamović.