NA SAMITU U TIRANI SVI SU GLEDALI U MILA, TAČIJA, VUČIĆA I DODIKA Primetili su jedan detalj koji se tiče njihovog fizičkog izgleda! (FOTO)

Jedna interesantna stvar mnogima je zapala za oko.

Samit u Tirani
Samit u Tirani, Foto: Tanjug/AP

Na samitu Brdo Brioni u Tirani bilo je razgovora o svim glavnim temama i evropskoj perspektivi Balkana, ali ipak ono što je svima "zapalo za oko" je da glavnu reč vode dvometraši.

Da Balkanom vladaju takozvani džinovi odavno je poznato, ali na pomenutom samitu četvorka Vučić, Dodik, Đukanović i Pahor dominirali su svojom pojavom i visinom.

SCENARIO U 7 TAČAKA! Tramp rešava kosovsko pitanje! Severni deo ostaje u sastavu Srbije, ali stavka pod brojem 6 je veliki problem!

 

Osim toga što su predsednici svojih država, gore pomenutu četvorku vezuje i visina, a svi su blizu cifre od 2 metra.

Samit u Tirani
Samit u Tirani, Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je najviši učesnik razgovora u tirani, sa svojom visinom od 199 cm. Sledi predsednik Crne Gore Milo Đukanović koji je visok 196 cm. Zatim predsednik Predsedništva BiH Milorad Dodik sa svojih 191 cm.

Najniži od ove četvorke je predsednik Slovenije Borut Pahor koji je visok samo 187 cm.

ŠOK I NEVERICA U JUTARNJEM PROGRAMU RTS-A! Lazanski otkrio da uskoro u Srbiju stiže 18 ĐAVOLA iz Kine!

Samit u Tirani
Samit u Tirani, Foto: Tanjug/AP

Treba istaći i to da na Samitu nije prisutan bio premijer Hrvatske Andrej Plenković koji takođe spada u red visokih državnika, jer je visok 191 cm. Čast Zagreba zastupala je predsednica Kolinda Gabar Kitarović.

Takođe jedan od učesnika, koji je takođe visok, a vedrio je i oblačio samitom iz senke premijer Albanije Edi Rama koji je visok 198 cm.

Vučić i Dodik u Tirani
Vučić i Dodik u Tirani, Foto: Alo.rs

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi