Miloš Bpm Petrović
printskrin
Miloš Bpm Petrović

printskrin

Miloš Bpm Petrović, Foto: printskrin

Pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio je korisnik društvene mreže Fejsbuk koji se potpisuje kao Miloš Bpm Petrović.

Podsetimo, on je na ovoj društvenoj mreži korisnik Miloš Bpm Petrović oglasio se sa jezivim pretnjama snajperom i "skidanjem glave".

- Ovu dvojicu skloniše, a tebe će Aleksandre Vučiću snajper da reši znaš i sam, ona crvena tačka što te prati u spavaćoj sobi kad ugasiš svetlo. Vučiću, samo te posmatram, a ne znaš gde sam. Ti mene ne vidiš, ali ja tebe vidim kroz optički nišan stalno - napisao je ovaj korisnik iznad fotografije na kojoj su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Crne Gore Milo Đukanović i član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

takođe, na Fejsbuk profilu sa kojeg je upućena pretnja smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ranije su objavljivani slični komentari, među kojima i pretnja ministru policije Aleksandru Vulinu.

Na Fejsbuk grupi "Stop naseljavanju migranata", kako se navodi, pre četiri dana, sa profila "Milorad Nikezić" podeljen je članak sa podnaslovom "Vučić prelomio: vakcinacija će biti obavezna, ko odbije biće kažnjen".

Sutradan je, ispod navedenog teksta, sa profila "Miloš Bpm Petrović", upućen komentar:

"Smrt Vučiću, sloboda narodu! Ubij diktatora, zakolji mu porodicu, zatri seme, baci sa balkona i zapali benzinom...Mrtav Vučić HAIL!!!".

Pročitajte još:

Komentari (3)

zagondzija

19.11.2020 02:08

Odma 10god. Teske robije☝️

peko

19.11.2020 13:06

@zagondzija - ne kapiram a zasto je uhapsen doticni?

Pekson

26.11.2020 18:51

Generalno,lik lici na debila ,ali nikada se ne zna...