EVO ŠTA JE IZGOVORENO! Premijerka Ana Brnabić o skandaloznim izjavama na "Novoj S": Očekujem izvinjenje ženama u Srbiji (VIDEO)

Premijerka Ana Brnabić zatražila je izvinjene Nove S i njenog vlasnika zbog skandalozne izjave u emisiji "Mentalno razgibavanje".

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

Voditelj emisije Mentalno razgibavanje izazvao je juče bes širom građana Srbije kada je u programu uživo rekao da "nije isto kada siluje Legija ili Mika Aleksić".

Na ovu izjavu reagovala je danas premijerka Ana Brnabić, koja je tokom konferencije u Palati Srbija poručila:

- Ako već pričamo o utisku javnosti, o izuzetno važnim temama za naše društvo, ja moram kao predsednica Vlade da istaknem takođe da se u javnosti stekao utisak da vi sa "Nova S", vaši vlasnik i ceo vaš tim stojite iza rečenice vašeg kolege, koja je emitovana na "Nova S", da "nije isto da li siluje Legila ili siluje Mika Aleksić".

- Tako da, čini mi se da javnost očekuje vašu odrednicu prema tome, i izvinjenje "Nove S" svim ženama u Republici Srbiji. Tako da kad pričamo o pristojnosti i važnim temama za naše društvo, ja očekujem od vašeg vlasnika i "Nove S" da se izvini ženama Republike Srbije - rekla je Ana Brnabić na konferenciji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi