POSLAO EMOTIVNU PORUKU NJENOM DEČKU I PORODICI Predsednika Srbije duboko pogodila vest o nesreći voditeljke Pinka!

Sve je duboko potresla vest o nesreći koju je doživela jedna od omiljenih voditeljki.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo.rs

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", Dea Đurđević, jutros je doživela tešku saobraćajnu nesreću kod bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Do udesa je došlo tako što je Dea imala sudar sa drugim automobilom, a kada je izašla da bi se sa vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naleteo autobus i gotovo joj otkinuo ruku.

Dea je hitno prevezena na VMA, a lekari na sve načine pokušavaju da spasu njenu ruku.

DEA JE SVE VREME BILA SVESNA! Autobus joj otkinuo ruku, a ona sela pored kola i čekala hitnu pomoć! (FOTO)

Sve je duboko potresla vest o nesreći koju je doživela jedna od omiljenih voditeljki, a i predsednik Aleksandar Vučić poželeo joj je brz oporavak. Vučić je poručio Deinoj porodici i njenom partneru Mladenu Mijatoviću da "budu jaki".

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Predsednik je brigu za novinarku pokazao prilikom skupa na kojem učestvuju čelnici 91 lokalne samouprave uključene u projekat "Norveška za vas - Srbija", na kojem se obratio i poslao poruku da se kroz takve projekte uči kako se transparentno i odgovorno obavlja posao u lokalnim samoupravama.

Kako je rekao, važno je što je na današnjem skupu veliki broj predsednika opština, ne samo projekta i novca koji će biti izdvojen za njih u iznosu od 4 200 000 evra, već i zbog toga što će kroz projekte naučiti kako se transparentno i odgovorno obavlja posao u lokalnim samoupravama.

 

"Vole naši predsednici opština kad dobiju novac sa strane a posebno nenamenske pare od vlade pa da troše kako hoće, ali nama je važno da dobijaju preko vas i UNOPS-a da znamo kako se troši", rekao je Vučić.

On je kao primer naveo da postoji veliki broj vrednih žena, koje imaju svoje radionice i koje su spremne da rade i po 12 sati, ali da neko mora da pomogne da ti njihovi prizvodi izađu na tržište i da se te žene dodatno zaposle.

Skupom se obeležava dugogodišnje uspešno partnerstvo Norveške i Srbije i predstavljaju primeri relevantnih projekata sprovedenih uz podršku norveških donacija, kao i tekućih projekata i programa koji se u našoj zemlji realizuju uz pomoć Norveške.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi