"NEĆU DA ČUJEM DA MI JE TO NEKO REKAO" Predsednik Vučić se obratio odbornicima: Ovi izbori će biti mnogo teži nego što mislite, nemoj da budete bahati!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obratio se Glavnom odboru SNS, poručivši da partiju čekaju mnogo teži izbori nego što se mnogima čini.

Aleksandar Vučić, SNS
Aleksandar Vučić, SNS, Foto: Alo/Masanori Jošida

"Posao vam je da obiđete svaku kuću u kampanji. Ovi izbori će biti mnogo teži nego što mislite. Nemojte da vas slušam o bojkotu, on je propao. Ne zanima me koliko ljudi nije izašlo, hoću da pobedite one koji nam uzimaju glasove. Nisu nam opasnost oni koji bojkotuju, već oni koji javno pričaju da je dobar Vučić, a izpod žita udaraj po Vučiću.

Imaćemo manje mandata, to znamo, ali hoću da procentualno budemo bolji. Svaki rezultat koji je ispod onoga što smo imali 2016. godine, u procentima, za nas je loš. Ako ne bude bolje, snosićemo odgovornost.

Hoću da se borite za svaki glas, a ne samo da "pobedimo na izborima".

Sednica Glavnog odbora SNS-a
Sednica Glavnog odbora SNS-a, Foto: Alo/M. Josida

Ali, zako moramo sebe da promenimo. Oni koji su izgubili energiju će biti zamenjeni, a dovešćemo mlade ljude. Imaćemo na listi više od 30 mladih iz naše akademije za mlade. Od toga će 20 biti u Skupštini. Imaćemo više klinaca, nego što će mnogi imati poslanika.

Vaš posao je da idete od kuće do kuće. Budite pristojni, nemojte da budete bahati, kada vas neko opsuje recite hvala vam. Ali svaku kuću da obiđete", rekao je predsednik Vučić čanovima odbora.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi