Aleksandar Vučić
printscreen
Aleksandar Vučić

printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

- Svi žele da žive moj život, tako to valjda ide. Najviše nagrabusio fudbalski selektor, a onda predsednik Srbije po tom pitanju. Ja čekam da prvo prođe milion revakcinisanih ljudi, to će se desiti ja mislim sutra ili prekosutra, ja ću u ponedeljak ili utorak da se vakcinišem u jednom od malih mesta Srbije i pozivam sve ljude se vakcinišu. Tada ćemo imati dovoljno novih vakcina da ljude vakcinišem i da napravimo jednu novu ofanzivu da pokušamo da zaštitimo stanovništvo - rekao je Vučić.

- U Beogradu brojevi, neću doći još da kažem da padaju, za nijansu padaju, ali su stabilni. Više ne rastu dok u centralnoj Srbiji i dalje to lagano raste, tako da i to je odraz vakcinacije.

- Ja ću se vakcinisati kada budemo imali više od milion revakcinisanih i to ću da uradim u jednom od malih mesta gde ću pokušati da zamolim sve seljane, sve domaćine da dođu da mi se pridruže.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

stevo

29.03.2021 12:43

Narod veruje Vucicu,jer pokazao je u nebrojano puta do sada da je covek od reci

Zeljko

29.03.2021 13:28

Podržavam ovu odluku predsednika i ne razumem ljude koji ne žele da se vakcinišu, pa neke zemlje ne mogu ni da nabave vakcine i ko zna da li će ih nabaviti uopšte.

ElezM

29.03.2021 13:32

Poštujem takvu odluku našeg predsednika smatram da svako treba da se vakciniše i vakcina je spas za celu našu zemlju. Svi građani moraju da shvate koliko je važna vakcinacija i da poštuju mere jer jedino tako možemo da pobedimo kovid.

Ivana

29.03.2021 21:38

Svi treba da se vakcinišu ako misle da žive normalno i da se ne razbole. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče što činite sve da građani Srbije žive bolje.

dp

29.03.2021 21:56

Vakcina je civilizacijska tekovina, vakcinisaće se Vučić i svi mi, neama drugog rešenja, aon kako je i najavio biće svima nama primer.

dp

29.03.2021 21:59

Vakcina je civizacijksa tekovina. Vakcina se će se Vučić i svi mi, jer je vakcina jedino rešenje, na šta je ukazao predsednik.