Aleksandar Vučić i Redžep Erdogan
Alo.rs
Aleksandar Vučić i Redžep Erdogan

Alo.rs

Aleksandar Vučić i Redžep Erdogan , Foto: Alo.rs

Tokom zajedničkog obraćanja predsednika Turske Redžepa Erdogana i Aleksandra Vučića, novinar je postavio pitanje obojici predsednika. Pitanje novinara RTS-a da uprkos dobroj ekonomskoj saradnji između dve zemlje, postoji određeno neslaganje dve zemlje po pitanju Kosova, te da je Turska naklonjena priznavanju nezavisnosti južne pokrajine. 

Predsednik Vučić je odgovorio: 

Vučić na konferenciji za novinare izneo tačne brojke - uticaće na život svih naših građana!

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan stigao je danas u zvaničnu posetu Srbiji, drugoj po redu u protekle dve godine. *U zvaničnoj delegaciji turskog predsednika je i 200 privrednika *Glavna stavka posete je auto-put Beograd-Sarajevo 15.21 - Obraćanje predsednika Vučića Izražavam iskreno zadovoljstvo zbog posete turskog predsednika, nadam se da će ubuduće neuporedivo češće dolaziti.

- Turska se ponaša u skladu sa svojim interesima. Možemo da im delimo packe, ali nećemo biti mnogo pametniji. Naši interesi su po tom pitanju veoma različiti. Hvala što je prihvatio svako moguće rešenje. Za Srbe je najgore ako ne dočekaju goste na najbolji mogući način - odgovorio je Vučić novinaru misleći da će se turski predsednik uvrediti na postavljeno pitanje. 

Pročitajte još:

Erdogan je skinuo slušalice, uhvatio i Vučića za ruku i rekao: 

- Moj prijatelj je odgovorio umesto mene! Nemam šta da dodam  -rekao je Erdogan!

 Bonus video: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina