Aleksandar Vučić
Tanjug/Dimitrije Goll
Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Aleksandar Vučić primiće u petak Maju Pavlović, direktorku novosadskog TV Kanala 9 koja po treći put štrajkuje glađu.

Povod je ozbiljan! Vučić nije pozvan!

AUTOR: Agencije/D.S. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:25 - 28.08.2019. 10:32 To će biti drugi važan događaj na kome Srbija neće biti zastupljena u skladu sa svojom istorijskom ulogom i statusom sile pobednice Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Mario Orbalj * Na adresu predsednika Srbije Aleksandra Vučića još nije stigao poziv iz Poljske da prisustvuje obeležavanju 80.

Savetnica za medije predsednika Vučića, Suzana Vasiljević, danas je razgovarala sa Majom Pavlović, i pozvala je na sastanak sa predsednikom Srbije.

Sastanku su prisustvovali i novinarka Jelka Jovanović, kao i student i aktivista "1od5miliona" Srđan Marković.

Podsetimo, Maja Pavlović već treći put štrajkuje zbog pozicije u kojoj se nalazi Kanal 9, a poslednji put, u maju, nakon tronedeljnog gladovanja, primila ju je premijerka Ana Brnabić.

Pročitajte još:

Premijerka je tada poručila da je spremna da pomogne i uvek i sa svakim razgovara gde god i kada god je potrebno, ako na taj način može da doprinese rešavanju problema.

- U vezi sa slučajem direktorke novosadskog TV Kanala 9 Maje Pavlović spremna sam da pomognem i razgovaram ali, koliko sam upoznata, njen zahtev je da sud donese presudu - izjavila je Brnabićeva pre izvesnog vremena.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (4)

Dušan

28.08.2019 14:58

Naravno da svakako treba pokušati naći rešenje u skladu sa zakonom.Nadam se da će nakon sastanka sa Aleksandrom Vučić se naći povoljno rešenje problema i da će Maja Pavlovićbiti zadovoljna.

Goran

28.08.2019 15:02

Treba saslušati svakoga i uraditi šta je neophodno.

Fodor

28.08.2019 15:05

Svaki problem ima rešenje. Treba razgovarati i stalno osluškivati šta se dešava na terenu.

Nikodije

28.08.2019 18:03

Nadamo se da ce posle sastanka sve biti u redu.