"NEKA DOĐU SA MOTKAMA, JA ĆU SAM DA IZAĐEM..." Predsednik Vučić brutalno odgovorio nasilnicima koji prete da će doneti vešala i prebiti 100 naprednjaka!

Predsednik imao poruku za "junake" koji prete svim i svačim

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Posle skandalozne scene sa vešalima sa protesta od prošle subote, koju je svaki normalni um u Srbiji osudio, pripadnici Đilasove opozicije se ponose i najavljuju nešto još brutalnije. tvrde da će doneti 40 vešala na sledeći protest, a meki su otišli i korak dalje.

 

Naime, Milan Stamatović predsednike opštine Čajetina i član stranke Srpska narodna partija (SNP), još jedne ispostave lidera SzS Dragana Đilasa, priziva krvavi scenario na ulicama Beograda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

 

- Bojim se, mada to ne želim, da će vlast svojom bahatošću naterati narod da ih sa vlasti teraju kao one davne 1903. godine. Tada su se tadašnji naprednjaci toliko odnarodili i toliko bahato se ponašali da je narod uzeo motke i dok nisu prebili 100 naprednjaka, ovima nije palo na pamet da predaju vlast. Niko od naprednjaka nije smeo da izađe na ulicu - rekao je Stamatović u podjednako pretećem i rušilačkom maniru koji poziva na nasilje.

 

Predsednik Srbije odgovorio je na ovu, kao i na ostale pretnje Đilasovaca koji spominju motke, kamenje i ostale "rekvizite" kojima će navodno nasrnuti na pristalice aktuelne vlasti.

 

- Neka dođu sa motkama, ja ću sam da izađem, pa ću da vidim šta će da mi rade - rekao je Vučić, stavljajući do znanja lajavcima i bahatim izgrednicima da ih se ne plaši i da na takav način neće srušiti vlast koja se svakim potezom zalaže za bolju budućnost u Srbiji.

 

- Jel mogu da vas zamolim nešto. Hajde da više ne govorimo o tome. Pogledajte ovaj most. Hoću da narod vidi to što smo uradili, a da te priče ostavimo - rekao je Vučić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi