Predsednik Srbije pred vladikom Jovanom nije želeo da govori o JEDNOJ TEMI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se susreo sa vladikom Jovanom u crkvi posvećenoj Svetim velikomučenicima kragujevačkim u Šumaricama

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: TANJUG/ RADE PRELIC

Episkop i predsednik Srbije razgovarali su o brojnim bitnim temama, a nakon sastanka obojica su se obratili javnosti. Najpre je za medije govorio vladika Jovan, da bi se kasnije obratio Aleksandar Vučić koji je izričito rekao da ne želi da priča o političkim stvarima.

- Ne želim da pričam o partijskim stvarima pred vladikom, on je iznad toga - rekao je Vučić pre nego što je počeo da odgovara na pitanja novinara.

Tokom obraćanja javnosti predsednik Srbije je dobar deo vremena posvetio vakcinaciji i masovnoj imunizaciji građana.

- O masovnoj vakcinaciji može se govoriti kada imate vakcinu za pola miliona ljudi, i to se ne može raditi sa 70.000 Fajzerove vakcine, tako da se čekalo da dobijemo veću kolicinu vakcina - rekao je Vučić i najavio nabavku novih doza vakcina.

U obraćanju medijima, predsednik Srbije je govorio i o aferi Aleksić koja poslednjih dana potresa srpsku javnost.

- Ne bih zbog svog položaja govorio nešto više o tom slučaju, da ne bih kršio pretpostavku nevinosti. Opet, kao otac ženskog deteta, ne mogu da zamislim odvratnije delo od onog za koje je Aleksić osumnjičen. Država je učinila sve što je mogla i to su potvrdile žrtve koje su dale iskaz - rekao je Vučić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi