Aleksandar Vučić
alo.rs
Aleksandar Vučić

alo.rs

Aleksandar Vučić, Foto: alo.rs

 

* U okviru Beograda na vodi danas u podne se otvoren je Bulevar Vudroa Vilsona, Beogradski park i ulica Nikolaja Kravcova.

* Svečanosti prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić

* U razgovoru sa našim novinarom otkrio ono što su svi prećutali

 

U okviru Beograda na vodi danas u podne je otvoren je Bulevar Vudroa Vilsona, Beogradski park i ulica Nikolaja Kravcova, a svečanosti je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U razgovoru sa našim novinarom opisao je koliko je srećan što se njegova želja ostvarila.

Izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića za Alo.rs pogledajte ovde:

 


Na račun Beograda na vodi i mnogo onih koji nisu verovali, da li ste ponosni na to što je vaš san postao sada realnost?

- Jesam. Slušajte, bar kad umrem, ostaviće me tada na miru do tad neće, ali tad će svako da se seti ko je ovo gradio i ko je na ovome radio. I ne samo ja, bilo bi nezasluženo da sam preuzimam zasluge za to, iako sam najveći deo kritika prihvatao na svoja leđa, ali je ideja bila moja. To je bio moj san. O tome sam govorio i u beogradskoj kampanji, i 2004. i pre toga. To je san svakog čoveka koji je rođen u ovom gradu, a ja sam rođen u Beogradu, ceo život ovde živim.

- Maštao sam da od mesta koje je bilo stecište za narkomane, zmijarnika, močvara, napravimo najlepši pristup našim rekama. Kao da smo uvek bežali od reka, još od vremena velikoga Miloša. Dakle, da pokažemo da smo uspeli da savladamo i podzemne vode i da izračunamo onako kako je Milutin Milanković to računao.

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

- Nemojte da vas podsećam kakve su to glupe primedbe bile. Sećate li se toga da su govorili da ispumpavamo vodu zato što su nam sve garaže poplavljene. Je l' se sećate toga? To su govorili moji protivkandidati na predsedničkim izborima. Da zgrada tone, da je to nemoguće. Sad naravno svi ćute. Šta drugo da kažu? Kada ovakvu lepotu vidite svakoga dana kako raste kao feniks iz pepela. Naravno da sam ponosan. I ponosan i srećan i zadovoljan. Zato sam zahvalan svim ljudima koji su u tome učestvovali - srčano je objasnio predsednik Vučić.

Pročitajte i:

 

Bonus video - PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Komentari (1)

Saša

15.11.2019 18:43

Danas sam shvatio novinarsku torturu n1, traže odgovor na svoje pitanje po više puta, a odgovor je za njih samo onaj koji njima odgovara..ako im odgovor ne odgovara maltretiraće čoveka do kraja.. Užas..