FOTOGRAFIJA KOJA JE RAZNEŽILA SRBIJU Predsednik krenuo u obilazak poplavljenih mesta, ali ONA ga je naterala da zastane (FOTO)

Vučić se oseća srećno u selu Kržave

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

"Sve što radimo, radimo zbog njih. Oni su #BudućnostSrbije". - sa Dušicom, Viktorom, Dunjom i Martom, dečicom iz sela Kržava.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

 

Predsednik Srbije danas je krenuo u obilazak mesta koja su stradala u prošlonedeljnim poplavama. U ranim jutarnjim časovima krenuo je put Krupnja, Ljubovije, Kržave... kako bi meštanima čiji su domovi, imanja i putevi pretrpeli štetu, pružio podršku.

Isto tako, ranoranioci su ga dočekali, zahvalni na tome što im se prvi čovek zemlje našao u nevolji.

Zastao je kraj nekad, a ne tako davno, poplavljenih uvala, puteva u izgradnji, komentarisao ono što je učinjeno i ono što tek treba da bude, pa brzom brzinom nastavljao unapred isplaniranom maršutom.

Ipak, ona ga je naterala da zastane. Na Instagram profilu predsednika pojavila se jedna devojčica. Ne kažemo - beba, jer je nepristojno dame pitati za godine, a mi ne možemo da tvrdimo da li je čak i godina puna.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Instagram

- Sve što radimo, radimo zbog njih. Oni su budućnost Srbije - stoji na Instagram nalogu predsednika uz opis da je sa Dušicom, Viktorom, Dunjom i Martom, dečicom iz sela Kržava.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi