Suzana Vasiljević
Printscreen
Suzana Vasiljević

Printscreen

Suzana Vasiljević, Foto: Printscreen

* Vasiljević se osvrnula na jučerašnji sastanak Vučića i specijalnog izaslanika američkog predsednika Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine Račarda Grenela

* Vučić je Grenela upoznao sa pozicijom Srbije u vezi sa dijalogom i položajem Srba na Kosovu i Metohiji

* Predsednik je naglasio opredeljenost Srbije za rešavanje odnosa Beograda i Prištine putem dijaloga

Savetnica predsednika izjavila je u jutarnjem programu da je razgovor srpskog šefa države i specijalnog izaslanika američkog predsednika Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine bio izuzetno težak.

Pročitajte još:

 

Vasiljević je gostujući na TV Prva voditeljki Jovani Joksimović kazala da je Vučić, najpre, sam razgovarao sa Grenelom, a da mu se nakon 10-ak minuta pridružio direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić.

Suzana Vasiljević

Printscreen

Suzana Vasiljević, Foto: Printscreen

"Vučić je sam pisao službenu belešku sa sastanka. Čak ni nama nije rekao ništa o sastanku, što znači da je bio težak. Kada je u pitanju Kosovo, to se često dešava, ali nikada ovako, da traži neko vreme da promisli šta bi trebalo saopštiti, šta bi bilo eventualno rešenje za to što smo mogli juče da čujemo", rekla je Vasiljević.

Suzana Vasiljević

Printscreen

Suzana Vasiljević, Foto: Printscreen

 

Policija sumnjala da u stanu drži drogu, ušli unutra i pronašli nešto mnogo gore! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 10.10.2019. 10:12 Sve odvojene akcije policije. Zaplena, Foto: MUP * Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u dve odvojene akcije uhapsili su P. J. (1991) i N. A.

Bonus video

Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata

 

Komentari (4)

Boza

11.10.2019 10:37

Normalno je da predsednik hoce da da razbistri misli.Sastanak je bio tezak ali konstruktivan.

vasic

11.10.2019 10:50

Ovo su kljucni sastanci i razgovori za nas, stoga su i vrlo teski.

Goran

11.10.2019 11:11

Amerika pred njihove Predsedniče izbore gleda da reši problem. Medjutim ne kapiraju da je ovo Balkan i tu ne pomažu nikakvi pritisci i cajtnont sa vremenom

Tresimesi1

11.10.2019 11:35

Kada su egoistični Ameri u pitanju,ne treba ni očekivati ništa drugo osim ucena i pretnji.Zato su razgovori sa njima uvek poput razgovora oca i sina.