Aleksandar Vučić na otvaranju Koridora 11
Tanjug
Aleksandar Vučić na otvaranju Koridora 11

Tanjug

Aleksandar Vučić na otvaranju Koridora 11, Foto: Tanjug

Na Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas je objavljena poruka da kada nešto radite i gradite onda dođe i rezultat.

Koridor 10

Tanjug/ Dimitrije Goll

Koridor 10, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

- Nešto radite i gradite, i za to vam je potrebno vreme i onda se pokaže rezultat - poruka je na nalogu "budućnostsrbijeav", koja je objavljena nakon što je juče otvoren južni krak koridora 10 kroz Grdeličku klisuru.

Uz poruku je objavljen i kratak video na kome se vidi da se i predsednik Vučić lično provozao tim putem sinoć.

Otvaranje Koridora 10

Tanjug/ Dimitrije Goll

Otvaranje Koridora 10, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Podsećamo, predsednik je juče tokom obilaska novoizgrađenih deonica podsetio koliki je značaj novog auto-puta za Srbiju, pošto će doneti nove investicije i spojiti našu zemlju i ljude.

SPAJAJU SE SRBIJA I CRNA GORA! Počinje projekat koji će povezati Srbe sa braćom posle 13 GODINA!

- Ništa od 1961. nije bilo urađeno, i ja hoću da se zahvalim radnicima - oni su najzaslužniji. Država je obezbedila finansije i izborila se sa bezbroj problema. Južni krak Koridora 10 je nauka, nauka kako da se izborimo sa svim problemima ali i nauka kao možemo da pobedimo sve teškoće! 

Otvaranje Koridora 10

Tanjug/ Dimitrije Goll

Otvaranje Koridora 10, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Na deonici dugoj 26 kilometra gradili su se mostovi, vijadukti, petlje, galerije. Probijali su se tuneli, stabilizovale kosine koje su zadale najviše problema. Čak 3.500 radnika na južnom kraku Koridora 10 radilo je danonoćno u svim vremenskim uslovima.

Komentari (2)

Goran

19.05.2019 17:09

Dokle god se budemo takmicili sa samim sobom, koracacemo napred, jer cemo uvek teziti tome da budemo bolji nego sto smo to bili.

Кики

19.05.2019 17:09

Напредак Србије је видљив,само злобници то не признају!