Predrag Milanović
PrintscreenYoutube
Predrag Milanović

PrintscreenYoutube

Predrag Milanović, Foto: PrintscreenYoutube

Da je situacija alarmantna i da nam pred očima nestaje jedan grad u samom srcu Srbije zbog terora jednog diktatora bilo nam je jasno posle razgovora sa nekolicinom prolaznika.

Naime, bez ičije saglasnosti odlučio je da napuni svoju kasu tako što od lokalnog stanovništva ubira porez nekoliko puta veći od svih opština i gradova u našoj zemlji, tako da se privrednicima ne isplati da rade, zapošljavaju sugrađane.

Iz određenih izvora saznajemo i da je vlasnik stanova u Parizu i hotela u Švajcarskoj na obali Ciriškog jezera.

Lokalna firma koja je pre stupanja pomenutog šerifa na vladt radila ugradnju grejanja u kuće, odjednom postaje građevinska kompanija i dobija sve tendere na opštini za izgradnju puteva, lokalne infrastrukture vodovoda i kanalizacije.

Predrag Milanović

Jošida Masanori

Predrag Milanović, Foto: Jošida Masanori

U razgovoru saznajemo i čime se bavio pre nego što je sebi stavio diktatorsku kapu. Pitanje koje se samo postavlja je kako jedan rukovodilac kafića, posle rada na državnoj plati koja mu pripada kao predsedniku opštine dolazi do tako vredne imovine?!

Gospodin otvara i privatnu televiziju na ime svoje majke, kada se to raščulo po čarsiji onda prebacuje vlasništvo na svoje ortake i saradnike tako da se pomenuta televizija jedina finasira iz budžeta i nema zakonskih prepreka da i emituje hvalospeve o njemu non stop.

Hvali se i kako je on sredio školu, vrtić, Dom zdravlja, puteve iako novac za renoviranje dolazi iz državne kase a ne iz opštinske kako veliki gazda to predstavlja.

Neistomišljenici kod njega nisu dobro došli, a on se pita za sve. Zapošljava i deli otkaze samo po partiskoj klauzuli - ako ste mu lojalni onda ima posla i za vas, vaše obrazovanje i stručnost nisu bitni. Presudna je samo članska karta grupe građana jer je po njemu ipak vaznija od pečata nekog univerziteta.

Pitamo se, kako je moguće da u našoj Srbiji postoji ovakva priča sa elementima horor filma, a da se ne prikazuje na velikom platnu već da je to surova realnost naših ljudi koji žive u Svilajncu. Uverevaju nas, ipak, da mu je posle mučnih 12 godina došao kraj. Kažu, hemijska olovka i glasački listić 21. juna će mu presuditi.

BONUS VIDEO: Izađite i glasajte za bolju budućnost

 

Komentari (1)

pravda

18.06.2020 15:55

Šta mislite da li je ovaj jedini šerif u Srbiji.Procackajte malo istocnu Srbiju,imamo ih na tone