Vladimir Putin
Tanjug/AP
Vladimir Putin

Tanjug/AP

Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti Rusiji gde se sastaje sa šefom te države Vladimirom Putinom. Pored protokolarnih sastanaka, kako Kurir ekskluzivno saznaje, Putin je tražio da se vidi s Vučićem u "četiri oka".

- Putin je tražio da se pored unapred zakazanog formata "1plus3" nasamo vidi s Vučićem. On je zatražio da se sa srpskim kolegom sastane u "četiri oka" i to posle sastanka delegacija, a pre ručka, iako to protokolom nije predviđeno - priča izvor.

Kako se saznaje, ruski i srpski predsednik na tom sastanku otvaraju nekoliko najvažnijih tema, od pitanja Kosova, učvršćivanja odnosa Srbije i Rusije, nabavke naoružanja.

Podsetimo, Vučić i Putin su na zvaničnom sastanku, pored pomenutih tema, razgovarali o situaciji u regionu, Zapadnom Balkanu, pa do toga kako Putin sagledava političku situaciju u Evropi, Evroaziji i svetu.

 

Komentari (1)

Jocaaaa

04.12.2019 18:37

Gledam na poslu tv. Al nema ton...neka budala pokvarila...i sad vuciv i putin..vucic prica kad idu dole slova.....opa....gledam ja ovaj naucio ruski....sve se moze kad se oce...da prica s vovekom u cetri oka ne treba ni prevodilac....a dal zna nemacki...ne verujem a i ne treba mu vise