ĐILAS ZBRISAO U LONDON DA SE BAHATI! Pravi nove biznis dilove u jednom od najluksuznijih restorana na svetu! Ne mari za narod koji zamajava subotom! (FOTO)

Lider Saveza za Srbiju snimljen je u jednom od najelitnijih londonskih restorana

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: pink.rs printscreen

Lider SzS se, neposredno nakon potpisivanja i propasti "Sporazuma s narodom", koji mnogi stručnjaci nazivaju ispraznim dokumentom bez ideja za rešenje pitanja od nacionalnog značaja, zaputio u London, gde je uslikan u jednom od najskupljih restorana, koji je nagrađen i Mišelinovom zvezdom.

 

Mišelinove zvezde su najveće i najvrednije priznanje u kulinarskom svetu koje dobijaju restorani sa pestižnom ponudom i uslugom.

Đilas je dakle, nakon što je petnaest minuta "ispozirao" sa narodom, otišao da pravi nove biznis dilove, ali ne bilo gde, već u najskuplji londonski restoran, da se u njemu baškari i troškari svoje bogatstvo, koje je zaradio prazneći džepove građana Srbije i puneći svoje.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: pink.rs printscreen

Pošto je ojadio Beograd i narod svojim projektima koji su služili isključivo za lično bogaćenje, Đilas bi da opet na vlast kako bi ponovo napunio svoju kasu, jer ipak treba debeo novčanik za putovanja po svetu, boravke u prelepim hotelima sa vrhunskom uslugom i uživanje u najlepšim jelima i najkvalitetnijim vinima.

BEZUMLJE ĐILASOVIH PULENA NEMA GRANICE Sergej Trifunović i Kristina Kovač naredili da na sledeći protest svi donesu VEŠALA!

Ako se ovako gosti bez funkcije, možemo samo da zamislimo kako bi sve izgledalo kada bi ponovo došao na vlast.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: pink.rs printscreen

"Locanda Locatelli", restoran u kojem je uslikan Dragan Đilas, je italijanski restoran koji, kako se navodi na forumima, važi za jedan od najprestižnijih, sa vrhunskom uslugom, prelepim enterijerom i koji nudi najkvalitetnija, ujedno i najskuplja, vina iz svih krajeva sveta.

- Restoran "Locanda Locatelli" možda je već u drugoj deceniji, ali i dalje izgleda fenomenalno! Usluga je neverovartna i prostorije odlično dizajnirane. Izuzetno privlačan ambijent i raznovrsan meni, prijatan izgled hrane i vrhunski sastojci garantuju potpuno uživanje - navodi se na jednom od kulinarskih sajtova.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi