SRBIJA RAZBIJA! ZAVARENE PRVE CEVI TURSKOG TOKA! Poznat i datum do kada će trajati radovi u našoj zemlji! SAD I BRISEL NEKA SE POKRIJU PO GLAVI!

Izgradnja deonice "Turskog toka" kroz Srbiju duga 403 kilometra je počela, a svi radovi trebalo bi da budu gotovi do 18. decembra.

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, Foto: Tanjug

Izdate su dozvole za priperemne radove za deonice 1, 2 i 3 i ta tri dela gasnog sistema ukupne dužine 300 kilometara. Prva deonica prostire se od bugarske granice do Ćuprije, druga od Ćuprije do Dunava i treća od Dunava do Zrenjanina. Četvrta deonica ide od Gospođinaca do Subotice.

 

Izdata je građevinska dozvola za deonice dva i tri, a da će ovih dana dozvolu dobiti i deonica jedan.

Eksproprijacija je za te deonice urađena i u toku je uklanjanje bespravno podignutih objekata na toj trasi. Kompanija Gastrans u kojoj Srbijagas ima udeo 49 posto, a Gasprom 51 odsto vlasništva podnela je prošle godine zahtev srpskoj Aenciji za energetiku za izgradnju gasovoda kao deo izgradnje unutrašnjih kapaciteta u Srbiji.

JUTROS NA JAVNOM SERVISU SAOPŠTIO NARODU STRAŠNE VESTI Šiptari pokreću novu operaciju "Oluja", istu kao Hrvati '95! Vučić zabrinut, otkrio šta nas čeka!

Podsetimo, najveći pritisak da se Srbija ostavi bez Turskog toka vršili su SAD, Brisel i Nemačka. 

 • Korisnik: Sladjan
  17/05/2019 - 14:33
  I nikolic pre neku godinu otvarao,vario cevi i nista!!!!!!da nebude kao tada!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi