Andrea Radulović
Tanjug
Andrea Radulović

Tanjug

Andrea Radulović, Foto: Tanjug

Ona je istakla da je "skandalozan nivo vandalizma i huliganstva koji dostižu postupci tzv. Saveza za Srbiju, dirigovani i naređeni od njihovog vođe Dragana Đilasa".

Pročitajte još:

- Nakon nasilnog upada u zgradu RTS-a, okupiranja zgrade Rektorata sa „studentima“, gnusnih i nedopustivih pretnji ženama, ludilo Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika se ne zaustavlja. Skup huligana u organizaciji Branka Miljuša, glavnog Đilasovog operativca, sa svojom ekipom ispred zgrade zamenika gradonačelnika Gorana Vesića prevazilazi sve granice razumnog ljudskog ponašanja - rekla je Radulović i dodala:

Goran Vesić

screenshoot/TV Pink

Goran Vesić, Foto: screenshoot/TV Pink

- Jasno mi je da se bore protiv istine o Đilasovim malverzacijama, koje zamenik gradonačelnika Goran Vesić hrabro svakodnevno iznosi, ali pretnje Đilasovog poltrona Miljuša su za najoštriju osudu. Ne samo da su se usudili da okupiraju stambenu zgradu u kojoj gospodin Vesić živi, već i pozivaju na linč njega i njegove porodice, pokušavajući da ga uplaše i ućutkaju. Pružam punu podršku zameniku gradonačelnika Goranu Vesića za predanu službu Gradu Beogradu, kao i za hrabru svakodnevnu borbu da građani Beograda čuju istinu o Đilasovim nedelima i bahatim postupcima prema budžetu Grada Beograda, a sve u cilju punjenja njihovih ličnih džepova. U moje ime i u ime svih hrabrih žena koje se ne boje da govore istinu o tajkunu Đilasu, njegovim aferama i malverzacijama, kao i dugovima koje je ostavio Gradu Beogradu poručujem im da nas neće ućutkati i pozivam javnost da reaguje i osudi vandalizam i huliganstvo Đilasovih siledžija - zaključila je Radulović.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare