Vuk Jeremić
printscreen
Vuk Jeremić

printscreen

Vuk Jeremić, Foto: printscreen

Po svemu sudeći, u njihovim očima Srbija mora biti plen koji će se neprestano crpeti zarad interesa drugih, a u tome prednjači crnogorska mafijaško-tajkunsko-politička hobotnica koja decenijama parazitira na leđima Beograda.

Milorad davidović daka

Printscreen Pink

Milorad Davidović Daka , Foto: Printscreen Pink

Kako je „Alo!“ juče pisao, Miodrag Davidović, kontroverzni crnogorski biznismen veoma blizak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, sastao se u utorak u Podgorici sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem, gde su pričali o zajedničkom neprijatelju sve trojice - predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i planovima za njegovu smenu.

Vuk Jeremić

EPA/ ROLEX DELA PENA

Vuk Jeremić , Foto: EPA/ ROLEX DELA PENA

Sateran u ćošak, Jeremić je juče i sam potvrdio pisanje lista „Alo!“, objavljujući fotografije iz Crne Gore na kojima nije krio oduševljenje tom državom. Deluje da lider Narodne stranke ima rezervnu državu, ili više njih.

„Crna Gora. Nema je na svijet!“, napisao je oduševljeni Jeremić, objavljujući fotografije iz Crne Gore.

Kako „Alo!“ saznaje, Jeremić je i kolegama u stranci potvrdio da „na svijet“ nema ni tako dobrog biznismena kao što je Miodrag Davidović Daka, sa kojim se sastao kako bi uz podršku Mila Đukanovića srušio narodnu vlast u Srbiji.

Milenko Jovanov

privatna arhiva

Milenko Jovanov, Foto: privatna arhiva


Milenko Jovanov, narodni poslanik SNS-a, u izjavi za naš list tvrdi da se ovako na najbolji način pokazuje ko se zaista meša u unutrašnje stvari susednih država.

Vučević: Milov novac je crn i prljav

Miloš Vučević, potpredsednik SNS-a i gradonačelnik Novog Sada, kazao je da ovo nije prvi put, niti ga to iznenađuje.

- Đukanović je poznat po tome da odavno vuče kompleks Vučića, a sada mu se malo ruši kula od karata, pa opet udara na najjačeg u regionu. I ne čudi me što lako nalazi „lake plaćenike“ poput Jeremića, koji ima obraz kao đončinu i spreman je sve da uradi za pare. Taj Milov novac je crn i prljav, ali ne smeta Jeremiću da bude perjanik njegove agenture u Beogradu. Ja sam siguran da neće biti dozvoljeno da po Srbiji špartaju razni kvazivernici i kontroverzni biznismeni ogrezli u najtežem kriminalu, i da samo mogu da sanjaju o tome da će uspeti da destabilizuju Srbiju i naude našem predsedniku - kazao je on za „Alo!“.

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić

Dejan Briza Alo

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić , Foto: Dejan Briza Alo

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a, poručio je da je cilj pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti.

- Najveći srbomrzac kakvog nije bilo još od vremena ustaške NDH Milo Đukanović ne može da podnese uspehe Srbije. Jasno mu je da je za taj uspeh odgovoran Aleksandar Vučić i da je Srbija danas zemlja koja nezadrživo grabi napred. Zato svoju patološku mržnju i opsednutost predsednikom Srbije pokazuje na svakom koraku i pokušava da okupi sve one koji istu takvu mržnju gaje. Cilj je pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti u Srbiji, pa da ponovo Milo i njegova bratija upravljaju našom državom. A ako uzmete istorijat ponašanja Đukanovića prema onima koje mrzi, ne treba isključiti ni mogućnost pokušaja fizičke eliminacije predsednika Vučića. Jer ako je nešto Milu sve ove godine išlo od ruke, to je stvaranje kriminalnih klanova i uklanjanje neistomišljenika - kazao je on za „Alo!“. 

Komentari (10)

stevo

23.04.2021 08:59

Aktuelna vlast je legitimno izabrana,volja naroda je bila takva da isti taj narod veruje Vucicu i podrzava njegovu politiku.Srbiju niko ne moze skrenuti sa pravog puta

corli89

23.04.2021 09:20

Nista se drugo i nije ocekivalo, Milo ima lovu a smeta mu Vucic jer stiti srpski narod, dok Jeremic voli pare i smeta mu Vucic jer zeli u fotelju da dopuni finansije, idealan spoj

Maca

23.04.2021 10:52

Neće uspeti u svojim namerama jer je narod uz predsednika Vučića.

Sava98

23.04.2021 11:42

Jedna velika bruka i sramota za ovog čoveka,ponekad stvarno nemam šta da kažem na izjave pojedinaca...

Elena

23.04.2021 11:45

Nijedan faktor zvao se on strani ili domaci nece pomoci ovim pacenicima iz opozicije da dodju na vlast. Vucic ima podrsku naroda i oni tu nista ne mogu uciniti.

Milos Veliki

23.04.2021 12:06

Mogu da nam pljunu pod prozor, jer mi smo sad slozni i nema nazad.

Toma

23.04.2021 12:07

Objasnite ovoj seljačini Jeremiću da nije Montenegro, već junačko Srpsko Leglo! Uz dužno poštovanje Bajage i njegove pesme.

Mimi

23.04.2021 14:44

Milo dalje od Srbije!

Sofija

23.04.2021 19:51

Човек који губи власт вуче очајане потезе

ElezM

23.04.2021 22:59

Jeremić je uvek radio protiv naše zemlje i to je mnogo puta dokazano šta reći za takvog čoveka on je čisto blato.