Marija Obradović sa dečkom
E-STOCK
Marija Obradović sa dečkom

E-STOCK

Marija Obradović sa dečkom, Foto: E-STOCK

S obzirom na to da se u društvu dugogodišnjeg partnera ne pojavljuje često u javnosti, iskoristili smo priliku da sa njom popričamo o modi, ali i tome kakvu bi venčanicu ponela ukoliko bi se odlučila da stane na ludi kamen.

Pročitajte još:

 

Obradovićeva, koja važi za jednu od najlepših dama u srpskoj politici, obukla je crnu čipkanu haljinu, a mnogima je za oko zapao njen duboki dekolte.

- To je bio taj čuveni dekolte, novinari su ga nazvali „prvi dekolte inauguracije”. Za mene lično to je bilo suviše smelo, ali je očigledno bio pun pogodak. Ne znam da li bih opet imala hrabrosti da se za tako nešto odlučim, ali ajmo da sačekamo da vidimo šta će vreme pred nama da donese - rekla nam je ona.

Marija Obradović

Alo!/Rajko Ristić

Marija Obradović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Inače, stil odevanja potpredsednice SNS-a prilično je konzervativan i sveden, a ona priznaje da ne namerava da ga menja.

Motociklom obilaze Srbiju!

Podsetimo, Marija Obradović je u intervjuu za „Alo!” rekla da se njen partner bavi sportom, te da je podstiče da i ona trenira.

- Kritikuje me i kaže da moram više da vežbam. On je i bajker, bavi se edukacijama u saobraćaju. Često smo na motociklu, odemo do Kopaonika i Zlatibora. Dva ili tri sata na motociklu nije naporno, ali morate da imate punu opremu i zbog bezbednosti i zbog uživanja u vožnji - rekla nam je ona.

 

Komentari (1)

Acko

30.10.2018 07:32

Vencali ste vi celu Srbiju