Vojislav Šešelj, Kajl Skot
Tanjug/ Marko Đoković
Vojislav Šešelj, Kajl Skot

Tanjug/ Marko Đoković

Vojislav Šešelj, Kajl Skot, Foto: Tanjug/ Marko Đoković

* Lider radikala Vojislav Šešelj ponovo šokirao javnost izjavom o odlazećem američkom ambasadoru

* Šešelj kaže da jedino Skot nije tražio da mu dođe u oproštajnu posetu

* Hteo da mu da savete za penzionerske dane

Vojislav Šešelj, lider radikala, šokirao je juče javnost istakavši da će baš njemu najviše nedostajati Kajl Skot, odlazeći ambasador SAD. 

- Onaj Skot jedino od mene nije tražio da mi dođe u oproštajnu posetu, a meni će najviše nedostajati. Imao bih mnogo toga da mu kažem. Najvažniji bi mu bili moji saveti kako da provodi penzionerske dane i za koga da navija na sledećim predsedničkim izborima. Prošli put se malo zaje*ao - napisao je on na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Šešelj otvorio karte i doneo odluku koja može da ugasi stranku!

AUTOR: Alo.rs/Kurir/A.M. DATUM I VREME: 23.09.2019. 20:59 - 23.09.2019. 21:10 Nastao haos Vojislav Šešelj, Foto: Alo/ Marko Đokovic *Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, kupio je sedam potpuno novih „škoda fabija" * Poklonio ih odabranim saradnicima, zbog čega je u stranci izbila pobuna * Za automobile iskeširao 70.000 evra Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, kupio je sedam potpuno novih „škoda fabija" (karavan) i poklonio ih odabranim saradnicima, zbog čega je u ovoj stranci izbila pobuna.

Da je objava predsednika SRS-a i te kako iznenađujuća, pokazuje i to što je sam Vojislav Šešelj u nekoliko navrata poručivao da američkog ambasadora treba proterati iz Srbije. Lider radikala optuživao je Skota da se meša u unutrašnje stvari naše zemlje.

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, američki ambasador juče je bio u oproštajnoj poseti kod premijerke Ane Brnabić i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića. 

Predsednica Vlade primila je u oproštajnu posetu američkog ambasadora i zahvalila mu se na saradnji i doprinosu razvoju odnosa SAD i Srbije. Ona je ocenila da je dobra saradnja koju su imali doprinela jačanju odnosa i boljem međusobnom razumevanju Srbije i SAD.

Stefanović i Skot su ocenili da je saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i agencija za sprovođenje zakona SAD u proteklom periodu bila na visokom nivou, posebno u oblasti borbe protiv trgovine drogom, organizovanog kriminala i terorizma. Skot se zahvalio pripadnicima MUP-a Republike Srbije na profesionalnosti i saradnji, dok je ministar Stefanović izrazio očekivanje da će se saradnja nastaviti. 

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO ZA ALO! PREMIJERKA SRBIJE ANA BRNABIĆ