Milica Zavetnica
Alo!/Ana Paunković
Milica Zavetnica

Alo!/Ana Paunković

Milica Zavetnica, Foto: Alo!/Ana Paunković

"Prođoše ona vremena kada su varošima vodali mečke. Istrčiš do kapije, uhvatiš se za ogradu, razgoračiš oči i gledaš kako ta velika i nezgrapna životinja postaje neobično pitoma i okretna u svom plesu.

PROČITAJ JOŠ:

Mečke više po ulicama ne viđamo. Kažu, nije bezbedno za ljude, a ni humano prema životinjama. Sada su na nas pustili prave zveri, divlje i besne. Reže, škrguću zubima, kidišu da nas rastrgnu.

Da postoji poligraf istine sa pitanjem "Da li mrzite Srbe" eksplodirao bi tokom testiranja Milojka Pantića.

Milojko Pantić u Pančevu

Privatna arhiva

Milojko Pantić u Pančevu, Foto: Privatna arhiva

Vodaju ga po Srbiji da bljuje vatru. U Pančevu je udario po našem sećanju na Jasenovac; podržao albansko cepanje Kosova i Metohije; siktao je na Srbe i prokazao nas za glavne krivce za sve ratove na ovim prostorima od ledenog doba do današnjih dana.

Umesto da se postide i ograde od njegovih baljezganja, organizatori protesta su mu zakazali novu tezgu, i to ni manje ni više nego usred Karađorđeve Topole!

Tamo je rekao da je laž da su Kosovo i Metohija duša Srbije i da je "to bilo pre pet vekova…"

PREPORUČUJEMO:

Tu, gde počiva čitava dinastija čiji je rodonačelnik podigao ustanak, gde su naši kraljevi, kneževi, prinčevi, kraljice i kneginje, Milojko Pantić se drznuo da ismeva srpsko ropstvo pod Turcima.

Dok su ce Karađorđevići okretali u grobu, on udari po caru Dušanu, kaže nije on bio car Srbije i Srba, nego srpskog i drugih plemena?! Pa među njima nabroja i Grke…Neka ode u Atinu i kaže Grcima da njima antička istorija ne pripada, jer je to bilo mnogo davno kad su oni bili plemena. I da sve što je bilo pre 18. veka i uobličavanja koncepta moderne nacije ne važi i ne računa se.

Onda je prozuklim glasom rekao da su Srbi isto što i ustaše. Čitav jedan narod izjednačio je sa ubicama koje su ženama vadile decu iz utrobe, ljudima pili krv na slamčicu, masovno tamničili, klali, mučili, podizali logore za decu, a svoje oružje nazivali "srbosjek"…

Neko je napisao da je od alkohola sišao sa uma, ali se pitam, ako su njemu čašica i mržnja popile pamet, šta je sa ovima što ga vodaju po gradovima i sa ovima što stoje pred njim i nemo ga slušaju?

Pantiću, jedini Srbin koji liči na ustaše si ti i tebi slični!"

Komentari (2)

Jelena krsmanovic

01.03.2019 18:55

Draga milice ljubavi moja volimte kao da si moje peto dete posto imam 4,kazi nasim srbima da pocnu da posted ,ispoved pricest,samo Bogu da se vratimo,pacemo videti te otpale ko su sta su a ovako onaj necastivi pomracijo um I razum njima ,tadic,dinkic,djilas,jeremic,jovanovic,djelic,djindjicu,sa njima vladaju necastivi sile,to svako moze da vidi ko posti sve postove jednostavano odan Bogu

Mala

01.03.2019 19:56

Ova devojka tesko da je imala 4 u istoriji.Doduse ona je ucena na Titovoj istoriji.