Dragan Šormaz
Alo! M.Josida
Dragan Šormaz

Alo! M.Josida

Dragan Šormaz , Foto: Alo! M.Josida

- Prešao sam pedesetu i onda sam rešio da odem na godišnji preventivni pregled, što inače mi Srbi retko radimo i to je razlog što imamo veću smrtnost od kancera u Evropi, a imamo isti procenat obolelih - započeo je on svoju priču za „Alo!“ i istakao da je po preporuci otišao kod poznatog profesora.

Pročitajte još:

- Na tom pregledu se utvrdilo da sam fizički zdrav, da nemam problema sa srcem, ali da imam previsok adrenalin.

- Zbog toga sam bio hronično umoran. Praktično, i kada sam spavao nisam uspevao da se odmorim. Lekar mi nije dao lekove, već mi je prepisao nov režim ishrane i vitaminsku terapiju da bi mi se adrenalin sveo na normalu. Uz to je, naravno, išlo i smanjivanje masti i izbacivanje vode iz organizma - otkrio nam je poslanik i dodao da je to model ishrane koji primenjuje i teniski šampion Novak Đoković.

Šormaz nam je kazao da je zbog novog režima ishrane morao da se odrekne mnogih jela u kojima je ranije uživao.

Skupština Srbije

Tanjug/Sava Radovanović

Skupština Srbije, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Više ne jedem svinjetinu, masne sireve, a zbog izbacivanje vode iz organizma više ne jedem južno voće jer zadržava vodu u organizmu. Za nekih dvadesetak dana izgubio sam oko osam kilograma masti, a sada sam na režimu ishrane pomoću kojeg izbacujem vodu iz sebe - istakao je Šormaz i dodao da je veoma disciplinovan i da se strogo pridržava saveta lekara.

Političar je kazao da je mnogim njegovim kolegama interesantan njegov nov režim ishrane i vidan gubitak kilograma, pa ga često pitaju za savet.

- Svaki čovek je mašina za sebe i mora prvo da se pregleda da bi se utvrdilo kako i na koji način da izgubi kilograme - zaključio je Šormaz.

Političari koji su drastično smršali:

1. Vladimir Đukanović

2. Ivica Dačić

3. Zorana Mihajlović

4. Maja Gojković

 BONUS VIDEO: Milan Maglov otkriva tajne društvenih mreža!