Milija Miletić
Alo / V.Marković
Milija Miletić

Alo / V. Marković

Milija Miletić, Foto: Alo / V. Marković

Prva sednica redovnog zasedanja Skupštine Srbije u 2019. godini počela je juče intoniranjem himne, a ispred Doma Narodne skupštine poslanike je dočekala Garda Vojske Srbije.

Pročitajte još:

I dok je većina poslanika sela u skupštinske klupe, jedan deo opozicije u radu parlamenta učestvovao je iz skupštnskog hola. Poslanici DS-a, SDS-a, Narodne stranke, Dveri i samostalni poslanici su pred početak zasedanja parlamenta ponovili da će i u buduće u holu održavati paralelno zasedanje parlamenta i zatražili smenu predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković.

Poslanici SRS-a

Alo / Vladimir Marković

Poslanici SRS-a , Foto: Alo / Vladimir Marković

Najveća atrakcija u Narodnoj skupštini juče su bili poslanici Srpske radikalne stranke jer su sve svi pojavili odeveni u majice plave boje sa grbom Srbije.

Preporučujemo i ovo:

A pažnju prisutnih je privukao i narodni tribun Milija Miletić, koji je na zasedanje došao u opancima i ponosno pozirao prisutnim fotografima.

Narodni poslanici

Alo / Vladimir Marković

Narodni poslanici, Foto: Alo / Vladimir Marković

Da je proleće uveliko stiglo, bar kada je reč o parlamentu, pokazale su i odevne kombinacije narodnih poslanica.

Za šetnju crvenim tepihom većina dama juče je odabrala poneki odevni komad upravo u toj nijansi, a među njima bile su i poslanice Stefana Miladinović, Sanda Rašković Ivić, Dragana Barišić, Mariika Tepić, Snežana Paunović i mnoge druge...

Stefana Miladinović

Alo / Vladimir Marković

Stefana Miladinović, Foto: Alo / Vladimir Marković

Poslanici Skupšine Srbije juče su duže od tri sata utvriđivali dnevni red Prve sednce Prvog redovnog zasedanja parlmenta u 2019. godini, a nakon toga predsedica skupšitne Maja Gojković odredila je pauzu od 60 minuta.

Među zahtevima koji su podneli poslanici bio je najviše onih kojima se tražilo formiranje anketnih obora koji bi utvrdili malverzacije bivše vlasti, ali i onaj koji bi utvrdio političku pozadinu ubistva premijera Zorana Ðinđića.