Dea Đurđević
Printscreen
Dea Đurđević

Printscreen

Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Pročitajte još:

 

Rasim Ljajić: Kao da se desilo nekom mom iz familije

Rasim Ljajić

Alo / Dejan Briza

Rasim Ljajić, Foto: Alo / Dejan Briza

- Bez ikakvog preterivanja, doživeo sam celi slučaj kao da se desio nekom mom iz familije. Ona je vrlo pozitivna i dobra osoba. Čvrsto verujem da će joj vrhunski stručnjaci sa VMA pomoći, a i bog će pomoći da prođe sva ova iskušenja.

Preporučujemo i ovo:

 

Milena Ivanović: Šaljem joj najjači zagrljaj!

Milena Ivanović

Alo / Dejan Briza

Milena Ivanović, Foto: Alo / Dejan Briza

- Mnogo me je potresla jutros vest da je Dea teško povređena. Ona je divna žena, pozitivna i vrlo emotivna. Pamtim jedno od mojih gostovanja kod nje u jutarnjem programu, njen jak zagrljaj i reči podrške posle gostovanja. To mi je toliko značilo u trenucima golgote koju sam prolazila posle velike tragedije. Šaljem joj najjači zagrljaj i svu ljubav ovoga sveta. Znam koliko je jaka i znam da ćemo se uskoro ponovo družiti. Budi hrabra, Dea! Hrabrima pomažu i zvezde, a ti to znaš.

Aleksandar Vulin: Dea, verujem u tvoju snagu

Aleksandar Vulin

ALO Ognjen Radosevic

Aleksandar Vulin , Foto: ALO Ognjen Radosevic

- Dea je hrabra i jaka žena. Neko ko pleni vedrinom i hrabrošću. Znam da će se vratiti brzo i da će biti dobro. Ništa drugo, jednostavno, nije moguće. Uz tebe sam, Dea, i verujem u tvoju snagu.

Branko Ružić: Bio sam frapiran kad sam čuo!

Branko Ružić

Alo!/Vladimir Marković

Branko Ružić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Zaista sam jutros bio frapiran kada sam čuo za taj nesrećni slučaj. Najiskrenije joj želim da izdrži i da epilog bude pozitivan.

Goran Vesić: Dea je divna osoba

Goran Vesić

Alo / V. Marković

Goran Vesić, Foto: Alo / V. Marković

- Veoma me je pogodila vest o tragediji koju je jutros doživela Dea Đurđević. Dea je divna osoba, puna života koja pleni optimizmom i osmehom. Hvala Bogu naši lekari su učinili čudo i spojili ruku koja je bila izgubljena. Sada je pred Deom težak put oporavka na kome će imati podršku svih prijatelja. Moja poruka za Deu je da bude jaka i da izadrži i da pobedi za sebe i sve nas.

Palma: Mnogo sam se potresao!

Dragan Marković Palma

Alo/Marko Metlaš

Dragan Marković Palma, Foto: Alo/Marko Metlaš

- Mnogo sam se potresao kada sam čuo i video šta se desilo s Deom. Ona je pravi profesionalac i kada odete u jutarnji program kod nje, vi budete dočekani kao da ste došli kod najbližeg rođaka. Želim joj brz oporavak i siguran sam da ćemo veoma brzo da se vidimo u njenoj najgledanijoj emisiji.

Šešelj: Želim joj da izdrži!

Vojislav Šešelj

Alo!/Vladimir Marković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Duboko me je potresla vest. Deji želim da izdrži, da bude jaka i da se posledice uspešno saniraju. Nadam se da će vrlo brzo da nastavi posao na televiziji. Upoznao sam je kao odličnog novinara, korektnog, pravog profesionalca i želim da takva bude i ubuduće.

Irena Vujović: Dea uz tebe smo!

Irena Vujović

Alo / Nenad Vujanović

Irena Vujović, Foto: Alo / Nenad Vujanović

- Nadam se uspešnom i brzom oporavku hrabre Dee i želim da joj poručim u ovim teškim trenucima da ćemo svi biti uz nju!