Policija rano jutros zakucala na vrata Srđana Noga nakon pretnji smrću premijerki i predsedniku Srbije!

Alo! | vesti 2018-10-19 11:28:14 2018-10-19 11:28:14

Zbog stravičnih pretnji vešanjem na Terazijama, koje je izneo na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić, Srđan Nogo, poslanik Dveri, mogao bi da dobije i do 40 godina zatvora!

YoutubePrintskrin

Poslaniku Dveri Srđanu Nogu rano jutros, oko 7h, na vrata kuće zazvonila je policija i uručila poziv na informativni razgovor, saznaje "Alo".

- Po nalogu Tužilaštva policijski službenici su jutros Nogu uručili poziv za davanje iskaza u svojstvu građanina - potvrđeno je "Alo" u tužilaštvu.

PROČITAJTE JOŠ:

 Kako "Alo!" saznaje, Nogo je odmah po prijemu poziva odlučio da da izjavu i već oko 9h je završio informativni razgovor.

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je juče predistražni postupak povodom pretnji koje je poslanik Nogo uputio predsedniku i premijerki.

- Tužilaštvo za visokotehnoloski kriminal uputilo je policiji zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja povodom pretnji koje je poslanik Nogo uputio predsedniku i premijerki - kazala je Tatjana Sekulić, portparol tužilaštva.

Podsetimo, poslanik Dveri je u jednoj emisiji izneo svoj sud da „ako je premijerka Srbije Ana Brnabić potpisala Dablinski sporazum, zbog kojeg će u Srbiji stići milion i dvesta hiljada migranata, treba zato da odgovara i završi na Terazijama”. Nogo je nastavio u istom smeru, pa je dodao da i predsednik Srbije Aleksandar Vučić treba da završi na Terazijama.

Predsednik Vučić primetio je juče da na brutalne uvrede i pretnje na njegov i posebno na račun premijerke Ane Brnabić nisu reagovali ni oni čija je to bila dužnost, te poručio onima koji bi da „vešaju i siluju“ da to neće moći jer, kako kaže, postoji jedan prost razlog koji ih ometa - neće ih narod.

Expand player
Pogledajte više