ĐILASOV SILEDŽIJA NASRNUO NA NOVINARKU KOJA JE IZVEŠTAVALA SA PROTESTA "Pokušao je da me poljubi, psovao me i pretio! Tresem se, na lekovima sam..."

Niko od okupljenih nije reagovao, iako su videli šta se dešava.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Još jedan u nizu incidenata koji se dešavaju na protestima koje organizuje Savez za Srbiju na čelu sa Draganom Đilasom dogodio se večeras.

Svedoci smo kakav odnos opozicija ima prema ženama, a posebno prema novinarkama koje pošteno rade svoj posao, pa smo se tako naslušali uvreda kada su ih nazivali "fuk*ama" i "kur*ama".

Ipak, večaras su Đilasovci otišli korak dalje pa je tako jedan od učesnika šetnje polno uznemiravao i pretio novinarki "Prokupačkih vesti" Sonji Pešić.

- Mnogi su bili neljubazni, ali jedan učesnik protesta posebno. Prvo mi je rekao da je zabranjeno slikanje, da napustim skup, a kada sam mu pokazala novinarsku legitmaciju dozvolio mi je da ostanem, ali je zato bio mnogo grub i neprestano pratio. Unosio mi se u lice, slao poljupce, dobacivao, pokušao je da me poljubi, onda je počeo da vređa, psuje, preti - kaže novinarka Sonja Pešić.

Da agonija bude još veća, niko od okupljenih nije reagovao, iako su videli šta se dešava.

-Niko ništa nije kazao. Samo je jedna koleginica, sa drugog portala potvrdila da jesam koleginica kada je upitao. Čovek je psovao, pretio. “Upamtićete me, i vlasnik portala za koji radiš isto….” Još se tresem, morala sam da popijem lekove za smirenje, nije mi dobro. Samo sam radila svoj posao, nikoga nisam vređala, ne znam zbog čega me je napao, kaže, vidno uznemirena, Sonja.

Slučaj je prijavljen policiji, oglasio se i Javni tužilac.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi