ŠOK U "HIT TVITU"! RAZOTKRIVENA ZAVERA UOČI SABORA Pokušano je formiranje posebnog krila srpske crkve! Ovaj momenat je bio SIGNAL za udar na SPC! (FOTO)

Gosti emisije Krstić, Azdejković i Đurić

Hit tvit, 19. maj
Hit tvit, 19. maj, Foto: Printscreen

Gosti emisije Hit tvit bili si marketinški stručnjak Nebojša Krstić, predstavnik LGBT populacije Predrag Azdejković i predsednik Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Jedna od tema emisije koja je izazvala najviše pažnje bilo je prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Saboru SPC.

Krstić je istakao važnost razgovora koje je predsednik imao sa predstavnicima crkve.

Đurić je otkrio da je opozicija pokušala da oformi posebno krilo u okviru crkve koje bi delovalo protiv državnog jedinstva i napalo politiku predsednika Vučića.

- Pokušali su da izmanipulišu crkvom, kao da je to neka politička organizacija - rekao je Đurić.

Azdejković je naveo važnost crkve kao institucije i istakao da je naslovna strana lista Danas u kome se predsednik optužuje da je ucenjivao vladike dokumentima tajnih službi u najmanju ruku skandalozna.

- SPC je to demantovala, a mi smo imali priliku da se uverimo u "profesionalnost" dnevnih novina Danas - rekao je Azdejković.

Đurić se nadovezao na tu priču i istakao kako su opozicioni krugovi uzdizali crkvu na pijedestal, sve dok vladike nisu podržale državnu politiku.

- Odmah nakon što je pružena podrška predsedniku Vučiću, počeli su brutalni i sramotni napadi na crkvu, na društvenim mrežama - zaključio je Đurić.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi