BRUTALNI NAPAD ĐILASOVACA NA BILJANU POPOVIĆ IVKOVIĆ Pokret socijalista: Najoštrije osuđujemo mizogine poruke na račun državne sekretarke MUP-a Srbije

Reakcija

Pokret socijalista
Pokret socijalista, Foto: Promo

* Biljana Popović Ivković poslednja žrtva ženomrzačke politike

* Članice Aktiva žena Pokreta socijalista najoštrije osuđuju mizogine poruke

* Verbalni napad usledio nakon najave novih mera zaštite žrtava porodičnog nasilja

Članice Aktiva žena Pokreta socijalista najoštrije osuđuju mizogine poruke na račun državne sekretarke u MUP Biljane Popović Ivković, uz ocenu da se "političko delovanje DOS-a, između ostalog, zasniva i na mržnji prema ženama, a posebno onim ženama koje imaju lični stav i hrabrost da ga javno iznesu".

U saopštenju koje je dostavljeno medijima Aktiv žena ukazuje da je verbalni napad usledio nakon što je najavila da će se uvesti nove mere zaštite žrtava porodičnog nasilja putem sistema narukvica i da će se država još jače i efikasnije obračunati sa nasilnicima koji tuku i maltretiraju žene.

 

"Ne možemo ništa drugo ni da očekujemo od onih koji tuku vlastitu ženu i tasta pred decom, od onih koji su otimali od dece i porodilja u Beogradu. Od takvih ne može ništa drugo da se očekuje, osim novih napada i uvreda i jedne kontinuirane mržnje", zaključuje se u saopštenju.

Predstavnik SzS Nebojša Aleksić je u nekoliko tvitova na uvredljiv način pomenuo Biljanu Popović Ivković i njenog supruga i naveo da je frustrirana aludirajući na godine njenog muža i da ima "neku emociju" prema Draganu Đilasu.

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

BRUTALNI NAPAD ĐILASOVACA NA BILJANU POPOVIĆ IVKOVIĆ Irena Vujović: Uvrede, gadosti i ponižavanje žena su politika Đilasa, Jeremića, Obradovića i njihovog SzS

STEFANOVIĆ ZGROŽEN Sramotne su gadosti koje o jednoj ženi izgovaraju ljudi iz Saveza za Srbiju!

ĐILASOVI NASILNICI NASTAVLJAJU DA VREĐAJU ŽENE S kim si, takav si! Ova fotografija je dokaz ženomrzačke politike Saveza za Srbiju (FOTO)

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi