Dragan Đilas
Alo!/Marko Metlaš
Dragan Đilas

Alo!/Marko Metlaš

Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Nakon što je rektorka Beogradskog univerziteta Ivanka Popović izjavila da nije videla predstavnike opozicije u zgradi Rektorata, iako su portal Alo.rs i drugi mediji danima objavljivali snimke Đilasovih funkcionera kako ulaze u Rektorat, na društvenim mrežama počeli su da se pojavljuju i duhoviti video klipovi, koji demantuju rektorku.

Pročitajte još:

Tako je na Jutjubu osvanuo snimak glavnog Đilasovog operativca Branka Miljuša kako ulazi u Rektorat sa kesama u rukama. U pozadini snimka se čuje numera "Ja neću da ga vidim" folk pevačice Dare Bubamare, koja u jednom delu pesme govori: "Molim te samo, ne daj mu, majko, da kućni pređe prag", aludirajući na Miljuša koji ulazi u Rektorat.

Podsetimo, grupa pristalica opozicionog pokreta 1 od 5 miliona blokirala je više od deset dana zgradu Rektorata, a brojni istaknuti funkcioneri Saveza za Srbiju tom prilikom su dolazili da im pruže podršku, a neki od njih ulazili su u sam objekat narušavajući tako autonomiju Univerziteta.

Branko Miljuš

Alo.rs

Branko Miljuš, Foto: Alo.rs

Pored Miljuša, viđeni su i funkcioneri Đilasove "Stranke slobode i pravde" Marko Dimić i Aleksandar Korolija.

Takođe, među onima koji su dolazili da podrže pristalice pokreta "1 od 5 miliona" viđeni su Srđan Milivojević iz DS-a koji je navodnim "studentima" donosio pljeskavice i sendviče, lider DS Zoran Lutovac, Marinika Tepić i lider Dveri Boško Obradović.

Novinar na ulici prišao Vučiću i njegovom sinu. Pitao ih šta će biti, a Danilo jednom rečenicom zasmejao i oca i reportera! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 29.09.2019. 13:58 Vučić i njegov sin su Aleksandar Vučić i Danilo Vučić, Foto: Printscreen * Na internetu je osvanuo raritetni snimak na kojem se nalazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa sinom Danilom * Snimak je nastao pre 9 godina u Bratislavi * Jedna od retkih prilika kada možemo da vidimo predsednika u neformalnom izdanju Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su te 2010.

Među "studentima" koji su blokirali rektorat bio je i Srđan Marković, poznatiji kao Marsovac, muškarac od preko 30 godina.

Srđan Marković

printskrin

Srđan Marković, Foto: printskrin

Na internetu se pojavila i fotografija "studentkinje" koja je predala ključeve rektorki. Tagovana je kao mladi SSP, skraćeno od Stranka slobode i pravde, na čijem se čelu od osnivanja u aprilu ove godine nalazi Dragan Đilas.

Objava

Printscreen

Foto: Printscreen

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije

 

Komentari (6)

Miki

30.09.2019 07:56

Điki se bahato ponaša!

Miki

30.09.2019 07:57

Điki se ponaša kao tinejđžer!

milica

30.09.2019 08:05

Đilas ne može a da ne umeša svoje prste.

aca

30.09.2019 08:22

Đilas ne bira sredstva kako bi se dočepao vlasti!

Tanja

30.09.2019 08:22

Građani nisu zaboravili kako je Đilas uništavao Beograd.

Vladimir

30.09.2019 08:38

Kakvi studenti, to su aktivisti Đilasove stranke!!!