VESIĆ IZNEO DOKAZE I RASKRINKAO ĐILASA "Pogledajte kako je najveća hodajuća politička prevara Dragan Đilas, najavio početak izgradnje metroa, pre 11 godina?!"

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izneo je dokaze o tome kako je jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas pre čak jedanaest godina obećao početak izgradnje metroa kao tadašnji gradonačelnik. Od Đilasove izgradnje, naravno, nije bilo ništa, ali ga to nije sprečilo da napadne sadašnju vlast zbog stvarnog započinjanja ovog projekta.

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Tanjug

- Pogledajte kako je najveća hodajuća politička prevara Dragan Đilas, kao gradonačelnik Beograda, 07.12.2008. godine najavio “početak izgradnje metroa”!? Od tada je prošlo 11 godina, a izgradnja još nije počela. Ali nije samo tada slagao građane da počinje izgradnja metroa već je i najavio da će posao dobiti kineske i ruske kompanije i da se već o tome razgovara sa Rusijom i Kinom. Nešto kasnije, potpisao je ugovor o izgradnji Pupinovog mosta bez tendera.

I sada će onaj koji je lagao građane da počinje izgradnja metroa i onaj ko je sam priznao da je direktno pregovarao sa Kinom i Rusijom o finansiranju metroa, da bi njihove kompanije dobile posao bez tendera, da napada našu vlast jer smo sa Kinezima dogovorili direktnu izgradnju metroa!? Veće licemerje nikada nisam video. Ima li Đilas obraz? - napisao je Vesić na Fejsbuku, a potom i priložio stari tekst iz medija u kojem Đilas obećava početak izgradnje.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi