Kafić
Printscreen
Kafić

Printscreen

Kafić, Foto: Printscreen

Rekonstrukcija Topličinog venca i uređenje oko 10.000 kvadratnih metara ne odgovara baš svima, posebno pripadnicima prethodne vlasti.

Sa uređenjem Topličinog venca građani će moći od Palate Albanije peške da se spuste na reku, ali problem je što moćnici iz Demokratske stranke neće imati gde da parkiraju svoja skupa vozila.

Pročitajte još:

Kafić visokog funkcionera Demokratske stranke Balše Božovića možda najbolje pokazuje svu silinu bahaćenja ljudi koji su nekad gospodarili ovim gradom i koje ruka zakona ne doseže.

- Ovako je nekada izgledao Topličin venac. Sa kafićem visokog funkcionera Demokratske stranke, zbog koga su izbrisali pola zebre da bi mogao da postavi svoju baštu!? Pa gde to ima na svetu da neko izbriše pola zebre da bi mogao da postavi baštu svog kafića i da parkira svoj džip ispred bašte. Danas se taj bivši političar, pošto na prošlim gradski izborima njegova stranka nije dobila ni cenzus, buni jer se uređuje Topličin venac. A kada se uredi neće biti mesta za džipove... - objasnio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na Fejsbuku.