Aleksandar Jovičić
Tanjug
Aleksandar Jovičić

Tanjug

Aleksandar Jovičić , Foto: Tanjug

Trifunović se nije se zaustavio samo na ovoj odvratnoj uvredi, već je nastavio da vređa novinarku, izvinjavajući se kur*ama što ih je "stavio s njom u istu rečenicu".

Udruženje novinara Srbije osudilo je neprihvatljive uvrede Sergeja Trifunovića upućene novinarki "Srpskog telegrafa" Ivani Žigić i pozvalo ga da joj se javno izvini.

Pročitajte još:

 

Aleksandar Jovičić, predsednik opštine Palilula, najoštrije je osudio brutalne uvrede Sergeja Trifunovića na račun novinarke Ivane Žigić.

Sergej Trifunović

Alo!/Vladimir Marković

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

On navodi da su tako pretučene i Goca Uzelac i Mara Dragović sa PINK-a, a pre mesec dana javno su linčovane Barbara i Ivana sa Studija B.

- Pozivam sve novinare da stanu u zaštitu svojih koleginica jer sledeći može biti neko od njih. A Sergeju poručujem da neće postići uspeh u političkim vodama, kuda je sa kandidaturom za predsednika PSG krenuo jer politička karijera se ne gradi na prostačkom vređanju žena i pozivanju na nasilje, već radom, vizijom i dijalogom. Ali, to se uči radom na sebi i čitanjem knjiga, a nikako na splavovima sa osuđenim kriminalcima i ubicama - zaključuje Jovičić.