Novi Sad
Novi Sad/Plakati Mlade Vojvodine
Novi Sad

Novi Sad/Plakati Mlade Vojvodine

 Novi Sad/Plakati Mlade Vojvodine/Ilustracija, Foto: Twitter@Pekijaaa

PROČITAJTE JOŠ:

Plakati su primećeni u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kovačici, Beloj Crkvi, Vršcu, Srbobanu, Vrbasu, Kovačici, Novom Bečeju, Kikindi.

U Novom Sadu i Vojvodini danas i sutra se brojnim svečanostima u organizaciji vlasti obeležava 100. godišnjica prisajedinjenja Vojvodine Srbiji.

Mlada Vojvodina i ranije je bila poznata po sličnim akcijama.

Novi Sad

Shutterstock

Novi Sad, Foto: Shutterstock

Organizacija Mlada Vojvodina ranije je saopštila da su oni "revolucionarni republikanski pokret", koji nije zvanično registrovan, koji okuplja "mlade iz petnaestak mesta" u Vojvodini, kojima je dosta "kilavih i mlakih autonomaških političara".

Mlada Vojvodina široj javnosti je postala poznata kada je, nakon izbora u španskoj pokrajini Kataloniji i pobede stranaka koje se zalažu za odvajanje te pokrajine od Španije, ispisala grafite "Vojvodina = Katalonija" u više gradova u Vojvodini.

Nakon toga, Mlada Vojvodina se u javnosti oglašavala i putem novih grafita, plakata i saopštenja za javnost, u kojima je oštro kritikovala vlast, zatim Vojvođansku partiju, Vojvođanski klub, Demokratsku stranku, Ligu socijaldemokrata Vojvodine.

 

Komentari (1)

PAVKE

24.11.2018 13:04

TE MLADE OMLADINE NEMA U SUBOTICI??????