Planirana likvidacija Šešelja!

Gledaoci jutarnjeg programa ostali su u šoku je kada je voditelj Milomir Marić najavio da će njegov gost biti političar koji je optužen da je glavni narkodiler u Srbiji

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

Prekoputa je sedeo predsednik SRS Vojislav Šešelj koji je odmah na to odgovorio:

- Onda ste trebali Đinđića iskopati!

- Legija je rekao Ljubi Milanoviću da si to ti - rekao je Marić.

- To je Legija rekao samo u šali, a Milanović ako je poverovao, onda je onaj glupi policajac - kazao je Šešelj.

Planirana likvidacija Šešelja

Lider SRS je naveo da je tokom 2000. i 2001. planirana njegova likvidacija.

- U tome je učestvovao Đinđić, ali je onda došlo do raskola u surčinskom klanu, tako je nastao zemunski klan. Dinđić je hteo da pola mafije legalizuje, a pola da uništi. Poslovi oko asfaltiranja koje je uzeo Čume vredni su milione, a drugi nisu mogli da ih dobiju. Petar Panić je pričao kako si planirali moju likvidaciju. Kada su se posvađali sa Đinđićem, tražili su da se pomire sa mnom. Zemunski klan i Dušan Spasojević su hteli da stupe u kontakt sa mnom preko Gradiše Katića - ispričao je Šešelj.

Milomir Marić
Milomir Marić, Foto: Printscreen

Šešelj štitio Marića od Arkana

Šešelj je ispričao i jednu zanimljivu anegdotu.

- Zemunski klan i Petar Panić, ali i svi su dobro znali da sam ja čvrst i da svaki sukob sa mnom može biti neizvestan - rekao je on.

- To sam i ja shvatio, da je bolje biti dobar sa tobom - rekao je Marić u šali.

- To si shvatio kada sam ti nudio zaštitu od Arkana kada te je izmlatio u Mažestiku - rekao je Šešelj.

Vladimir Pavićević
Vladimir Pavićević, Foto: Printscreen

Crna Gora

Šeselj je upitao Vladimira Pavićevića koji se uključio iz Crne Gore kojim rečima će početi prva sednica Vlade Crne Gore pošto je Zdravko Krivokapić postavio svog zeta za ministra.

- Na prvom sastanku vlade Krivokapić će reći: Gospodo ministri (i)zete moj! - glasila je Šešeljeva opaska.

- Zapadne ambasade su umešane u sva desavanja u Crnoj Gori - smatra Šešelj.

Šešelj kaže da su svi prevareni u pogledu Krivokapića.

- Njegova dobrota je trajala dok mu na vrata nisu pokucali strani agenti. Uslov je bio da prozapadni ljudi budu deo vlade. Dajem im rok do proleća. To je antisrpska vlada - kaže Šešelj.

Lider SRS je u šali rekao da bi Srbija bila prva zemlja koja je proterala Tarzana.

- Prvi ispit za novu vladu biće to pitanje srpskog ambasadora - kaže Šešelj.

Proročke reči

Šešelj je podsetio i na događaje tokom NATO agresije.

- Ne verujem u pomirenje Srba i Albanaca dok se ne reši pitanje Kosova i Metohije po kojem bi ono ostalo deo Srbije, a Albanci dobili političku i teritorijalnu autonomiju. Inače će taj sukob trajati do istrage naše ili njihive što kaže Njegoš - rekao je Šešelj.

On je podsetio da su radikali dali podršku Miloševiću kako bi prebrodio sve pritiske oko Kosova, ali da tadašnji predsednik SR Jugoslavije nije izdržao.

- Moje reči su bile proročke kada sam rekao da Albanaca neće biti ako nas bombarduju i 800.000 Albanaca je pobeglo tokom NATO agresije. Milošević nije izdržao i doveo je Draškovića kako bi to izglasali. Ahtisari je pretio da će Beograd biti kao ravna ploča, a ne Černomirdin. Pozdravio sam te noći generala Ivašova, a Černomirdinu sam prezrivo okrenuo leđa. Putin je imao loše mišljenje o Miloševiću, ali nije imao ništa sa njegovim rušenjem. Jedini sam državni zvaničnik koji je čestitao Putinu pobedu na prvim predsedničkim izborima. Ivanov je posle 5. oktobra došao u Beograd i nudio Miloševiću utočiše u Moskvi. Milošević je bio hrabar, nije hteo da beži, ali je izgubio autoritet porazom na izborima. Povratio je autoritet kada je uhapšen i izručen i Hag, a Đinđić je tada sve izgubio. Ostalo je samo pitanje ko će izvršiti tu smrtnu kaznu. To je bio najveći izdajnički akt u istoriji Srbije - ispričao je Šešelj.

Šešelj je zaključio da će Srbi kad-tad osloboditi svoje zemlje.

Radovan Karadžić
Radovan Karadžić, Foto: AP

Marić kao Karadžić

Šešelj je rekao Mariću da ima frizuru kao Radovan Karadžić samo nema tako bujnu kosu.

Emisija puna ludaka

Lider SRS je rekao Mariću da dovodi u emisije ludake i nadrilekare.

- Ti nisi kompetentan da vodiš emisiju sa mnom. Ti voliš ludake i emisija ti je puna nekih ludaka i nadrilekara, a neke od njih sam razvalio kada smo gostovali zajedno - rekao je Šešelj.

Vakcina

Šešelj kaže da su ruske i kineske vakcine najbolje, a da je jedna sa zapada već pokazala nuspojave i izazvala probleme, odnosno oštećenja na mozgu.

- Rusi nam nude da proizvodimo vakcinu kod nas i to je najbolja opcija za nas - kaže Šešelj.

Stanivuković

Šešelj je rekao da je Stanivuković interesantan političar.

- Treba još da uči, ali ima veliki potencijal. On je inteligentan, hladnokrvan i izlazi iz svakog sukoba sa političkim protivnicima kao pobednik. Dodik pravi grešku jer se sukobljava sa njim i kandidovao je Crnogorca za gradonačelnika Banjaluke. Neće Srbi više da glasaju za Crnogorca - zaključio je Šešelj.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi