ŠKUNDRIĆ EKSKLUZIVNO O HAPŠENJU NASLEDNIKA Moj sin nije razbijao, samo je svratio na demonstracije!

Kao bomba odjeknula je vest da je u petak uveče zajedno sa grupom huligana koja je divljala ispred Skupštine, pokušavajući da provali u nju, uhapšen i Vladimir Škundrić, sin Petra Škundrića, bivšeg ministra, visokog funkcionera SPS-a i savetnika Ivice Dačića

Petar Škundrić
Petar Škundrić, Foto: ALO foto Dejan Briza

Petar Škundrić je u izjavi za „Alo!“ povodom tog događaja naveo da je njegov sin na demonstracije „samo svratio i da nije tačno da je kod sebe imao palicu“.

- Sve što imam da kažem na tu temu reći ću tamo gde treba. Vama mogu samo da kažem da apsolutno ništa nije tačno od onoga što se u javnosti pojavilo do sada - u dahu je naveo nekadašnji ministar, koji je potom potvrdio da je njegov sin priveden:

- Da, moj sin jeste uhapšen, ali moj sin nije kod sebe imao palicu, postoje snimci na kojima se to vidi. On nije vršio nikakvo nasilje niti pokušavao da provali u parlament i za to, kako rekoh, postoje ozbiljni dokazi i biće dostavljeni gde treba - naglasio je on.

Na pitanje šta je njegov sin uopšte radio na nasilnim demonstracijama, Dačićev savetnik je odgovorio:

- On je tamo svratio, nije hteo da beži kao drugi i to je to.

Povodom ovog događaja oglasio se i lider SPS-a Ivica Dačić, navodeći da bi Vladimir Škundrić trebalo da snosi sve zakonske posledice. Dačić je istakao da su i on lično i SPS, među prvima, isto veče najoštrije osudili divljanje huligana, nasilni upad u Skupštinu i napad na policiju, i rekli da to nema nikakve veze sa epidemijom koronavirusa, već da je to pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti.

- Zahtevali smo najoštriju reakciju nadležnih organa i hapšenje huligana. To važi za sve, bez izuzetaka. Vladimir Škundrić nema nikakve veze sa SPS-om i treba da snosi sve zakonske posledice - rekao je Dačić.

Znate li vi ko sam ja?

Mladi Škundrić koji je u momentu hapšenja na licu imao masku, kako su objavili mediji, obratio se policajcima rečima: „Da li znate da sam ja sin Petra Škundrića?“

On je naveo i da je krizno vreme - ulične demonstracije i nasilje - prilika da predsednik Aleksandar Vučić vidi ko bi ostao uz njega i kada je teško.

- Krizni menadžment, odnosno upravljanje državom u krizi i upravljanje sobom u krizi jeste važna stvar. Vučić je mogao da vidi i da pretpostavi ko će ostati uz njega i kad bude teško. Kada je lepo, kada je stranka jaka i na vlasti, ne možete da dođete do prvih redova u sali na skupovima. Kada je teško, isprazne se prvi redovi - kazao je Dačić.

Takvo iskustvo, kako je rekao, imala je stranka koju vodi. Video je kako su se posle 5. oktobra ispraznili prvi redovi u salama, pobegli su i ograđivali se od Slobodana Miloševića pojedinci koji su ga najviše zloupotrebljavali.

- Vučić dobro zna ko mu se javio i ko ga je podržao, a nije čekao da vidi šta će da se desi - rekao je Dačić.

On je istakao da su Vučić i on svojevremeno zvali predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana tokom neuspelog puča i da nisu čekali da vide ko će da pobedi. Zbog toga su, kako je rekao, odnosi dve zemlje na višem nivou.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Todor
  13/07/2020 - 22:27
  Krivi roditelji sto pustaju decu na takva mesta....Nema sta da trazi tamo,slucajno....
 • Korisnik: Ivica
  12/07/2020 - 13:09
  Morao tetki lek da odnese
 • Korisnik: Ljubiša
  12/07/2020 - 13:06
  "Samo svratio"? A da neko od nas samo svrati do banke, pa uzme par miliona, pa kad nas uhapse mi da kažemo, " Ma ja samo svratio"...
 • Korisnik: cole
  12/07/2020 - 12:50
  samo svratio da donose tetki lekove
 • Korisnik: Laki
  12/07/2020 - 12:33
  Zasto nije svratio u neku od Kovid bolnica da pomogne medecinskom osoblju nego bas u skupstinu, da mu mozda nije zatrebala fotelja kao trofej
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi