“Patkari” i Dveri odjavili Raduleta!

alo.rs | vesti 2018-01-13 16:45:54 2018-01-13 16:45:54

Boško drži Raduleta na tihoj vatri, a “patkari” su ga već oduvali!

Alo!/Marko Đoković

Lider Pokreta “Dosta je bilo” je pozvao, kako je naveo, “istinske opozicione političke organizacije” na razgovor o saradnji na beogradskim izborima - pokret Luke Maksimovića Belog, Dveri i “Ne da(vi)mo Beograd”, ali za taj razgovor, čini se, niko nije zainteresovan.

Dok čeka odgovor od Boška Obradovića, lidera Dveri, Saša Radulović pokušava da biračima opravda nebuloznu koaliciju koju je zamislio i tvrdi da bi bila pobednička.

- Svima koji se iščuđavaju oko toga šta spaja DJB, Belog, Dveri i NDBG, da ponovim: potpuna transparentnost, borba protiv partokratije i korupcije, ukidanje BgH2O, besplatni udžbenici, manja cena gradskog prevoza, ne tajnim ugovorima, ne jarbolima, fontanama, “Bus Plusu”... - napisao je on na Tviteru.

- Koalicijom sa Belim, Dverima i NDBG-om, članovi DJB ne bi postali ni desničari, ni komunisti ni preletačevići, niti bi oni postali DJB. Tehnička koalicija poštenih ljudi, koji nikada nisu zloupotrebljavali javne resurse, osigurala bi da nijedan opozicioni glas ne bude bačen i ponudila izbor - dodao je on.

Hladan tuš za njega bio je odgovor koji je dobio od organizacije “Ne da(vi)mo Beograd”.

- Hvala na pozivu. Građani i građanke zaslužuju mogućnost izbora drugačijih gradskih politika, da podrže listu koja na izbore izlazi prvi put, sa programom u čijoj su izradi i sami učestvovali. Nastavljamo saradnju na kontroli izbornih uslova. Na lokalne izbore izlazimo samostalno - poručili su mu oni.

Expand player
Pogledajte više