Vladimir Gajić
Tanjug/Zoran Žestić
Vladimir Gajić

Tanjug/Zoran Žestić

Vladimir Gajić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

* Lider "Zdrave Srbije" i predsednik opštine Čajetine Milan Stamatović kazao je danas da je sasvim realistično da Srbi na Kosovu postanu ruski državljani

* Stamatović je predložio i da se južna srpska pokrajina, u skladu sa međunarodnim pravom, privremeno ustupi Rusiji

* Njegov stav naišao je na kritike Jeremićevih sledbenika

"Potvrđuje to i primer dodele ruskog državljanstva svim Rusima na prostoru Donbasa u Ukrajini, na osnovu nedavnog ukaza predsednika Rusije Vladimira Putina, po kome je omogućeno i da svi stanovnici Luganska i Donjecka, po pojednostavljenoj proceduri, u roku od tri meseca od predaje zahteva, dobiju pasoše Rusije", navodi se u pisanoj izjavi Stamatovića.

Milan Stamatović

Tanjug/Zoran Žestić

Milan Stamatović, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

On je naveo da Grenland, autonomna teritorija Danske, koju "američki predsednik Donald Tramp želi da kupi" ima takav status da samostalno vodi unutrašnju politiku, a da je Danskoj prepustio poslove zaštite granice, spoljne politike i vođenja finansija.

Pročitajte još:

 

"Kada već međunarodno pravo dozvoljava ustupanje na privremeno upravljanje dela jedne suverene teritorije, ne vidim zašto Srbija ne bi isto uradila sa KiM", rekao je Stamatović.

On ima svoju tarifu, ku*va je neopevana, rođen je pijan i nema mu spasa. Ma je*o mu pas mater!

AUTOR: Alo!/J.Đ. DATUM I VREME: 22.08.2019. 21:10 Kad se posvađaju Velja, Šešelj i Zavetnica, sve pršti... Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Dejan Briza Lider Nove Srbije Velimir Ilić osuo je paljbu po šefu radikala Vojislavu Šešelju, tvrdeći da sve radi za pare i da SRS treba hitno zabraniti.

 

Funkcioner Narodne stranke Vladimir Gajić, po nalogu svojih šefova Vuka Jeremića i Dragana Đilasa kao reakciju na ovakav Stamatovićev predlog, poručio je:

"Ti bi nešto Rusima da daješ? Ti si bre obična budala!"

Objava

Printscreen

Objava, Foto: Printscreen

 

Bonus video

Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Komentari (1)

jel ste čuli za rentu

23.08.2019 14:35

to se NE DAJE već RENTIRA. ZaNEŠTO PO DOGOVORU. Kad vidim koliki je otpor pitam se da li je moguce da niko nem aideje i da su svi protiv ideje koja pruza NEŠTO umesto NIČEG!!!!! Sada je DATO . Da je vase licno dfa vam je neko usao u stan divlje jer je jači vi biste ovako uradili da imate bilo kakvu rentu i da neko jači od vas ne dozvoli predatoru da uzme vasu imovinu. Inače po zakonu ako nista ne činite ispda da ste saglasni da vam neko uzurpira vaše.Dakle saglasni ste.Niste ni tuzili nigde..