Dragan Marković Palma
Youtube printscreen
Dragan Marković Palma

Youtube printscreen

Dragan Marković Palma pomogao ugrozenima, Foto: Youtube printscreen

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković organizovao je danas redovan prijem za građane sa teritorije grada Jagodine, koji su lošijeg materijalnog stanja, a to se pre svega odnosi na porodice sa više dece i na starija i bolesna lica.

„Za današnji prijem prijavilo se 2.000 porodica. Neću reći da me raduje, ali najveći broj građana koji je dolazio po pomoć su oni koji imaju troje, četvoro, petoro i više dece. Nisam ni znao da u Jagodini ima toliko porodica sa većim brojem dece, što znači da naša borba protiv bele kuge ima efekat i da se sve više dece rađa u Jagodini. Za pomoć su dolazili i stariji, kojima treba novac za lekove“, rekao je Palma.

Lider JS je mnogim porodicama danas dodelio novčanu pomoć, a za jednu stariju damu obezbeđen je i automobil. Pogledajte:

Dragan Marković Palma je istakao da danas nije bilo građana koji su tražili da se reši neki infrastrukturni problem jer, kako je rekao, sve ulice u gradu i gotovo sve u svim selima su asfaltirane i sva infrastruktura je rešena još pre pet godina.

Dragan Marković Palma

Alo!

Saslusao sve probleme, Foto: Alo!

„Mi smo jedini grad gde svako selo ima gas, veći broj sela ima gradsku vodu, a u narednom periodu radićemo kanalizaciju u tri najveća sela“ rekao je Marković.

U Jagodini se štedi!

Lider JS je rekao da se u Jagodini brine o svakom dinaru.

„Na mesečnom nivou štedimo između 8,5 i 10 miliona dinara. Članovi gradskog veća i odbornici ne primaju ni plate ni dnevnice, nema roming računa i funkcioneri sami plaćaju račune za svoje mobilne telefone, koriste svoje automobile, nema kafanskih računa, nema putnih troškova. U Jagodini nema ni komunalnih policajaca, a nema ni pauk vozila", rekao je Palma i dodao da poljoprivredni prizvođači ne plaćaju tezge na pijaci i lokalna samouprava im ne naplaćuje porez na poljoprivredno zemljište.

"Naša politika je da su korisnici budžeta građani i tako ćemo raditi i ubuduće. Budžetom za 2018, godinu planirana su sva socijalna davanja i privilegije za đake, studente, penzionere, poljoprivrednike... kao i do sada. Ništa nismo ukinuli, ostalo je sve isto, samo će štednja biti povećana“ poručio je Marković.

 

Komentari (4)

Pera Detlic

25.12.2017 12:52

Auto za gospodju, televizor za kuma....hahahaahaha ... joj Srbijo u opancima, Palma to ne deli iz svog dzepa to su narodne pare aman ljudi shvatite to vec jednom.

Biba

25.12.2017 13:15

@Pera Detlic - Verovatno ste u pravu za poreklo novca, ali i u drugim gradovima,prvom ovom gde živim, pare su isto iz budžeta, pa nema ni za kog ništa, osim za gomilu preletaca iz opštine i još par izmišljenih preduzeća.

heheheheeeee

25.12.2017 13:37

@Pera Detlic - @ Bravo Pero! Kad si ti sa mozgom jednog detlića to shvatio shvatiće valjda iostali.

deda

25.12.2017 13:03

Zar ovo nije sramota za zemlju, naprave te na slepca pa ti dele neku siću a oni od sebe prave velike ljude kao pomažu narodu dajte narodu posao platu da ne mora da prosi od lo va