Pajtić: U DS-u uplaćeno 50.000 članarina, pobunite se!

D.R. | vesti 2018-05-16 10:48:00 2018-05-16 10:48:00

Pozvao na pobunu!

Tviter

Bojan Pajtić, nekadašnji lider DS-a, oglasio se povodom unutarstranačkih izbora i izneo podatak da je u toj stranci uplaćeno gotovo 50.000 (pedeset hiljada) članarina za ove izbore.

- Svakom u Srbiji je jasno da je broj aktivnih članova naše stranke desetostruko manji i da stranka koja ima 2 ili 3% podrške, ne može da računa na više od 100.000 birača. Ako smo za godinu i po dana izgubili dve trećine birača, zašto gubimo dostojanstvo? Kako ćemo birače povratiti, ako dostojanstvo više nemamo? - zapitao se Pajtić na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk.

 On je pozvao članove da odlože stranačku skupštinu i organizuju neposredne izbore.

- Zbog svega ovoga, dragi članovi DS, POBUNITE SE! Zaštitite svoje stečeno demokratsko pravo, odbranite obraz članova DS i svih onih koji su ikada za nas glasali.Ne dajte da zatru i uspomenu na veliku i dostojanstvenu Demokratsku stranku. Pobunite se u odborima, pobunite se na mrežama, pobunite se na svakom mestu. Izborite se za pravo naše organizacije da postoji, bez marifetluka i kokošarenja. Jer, odakle nam pravo da tražimo slobodne demokratske izbore u Srbiji, ako ne možemo da ih obezbedimo u sopstvenoj kući? Ko u ovako teškoj situaciji sve ovo oćuti ili je potpuno izgubio nadu da će naša stranka uopšte opstati, ili je saučesnik u njenom uništavanju - poručio je Pajtić.

Expand player
Pogledajte više