Dragan Marković Palma
ALO foto Dejan Briza
Dragan Marković Palma

ALO foto Dejan Briza

Dragan Marković Palma, Foto: ALO foto Dejan Briza

Prošle nedelje ste se sreli sa čuvenim Žan-Klodom van Damom. Kakav utisak je holivudski glumac ostavio na vas?

- On je svetska legenda, a ja sam kao čovek iz borilačkih sportova uvek rado gledao njegove filmove. Ali sve dok ga nisam upoznao, nisam mogao da pretpostavim da je takav lik. Ponašao se kao sasvim običan čovek, iako uživa toliku popularnost. Poklonio sam mu bokserske rukavice, trenerku Kik-boks kluba Palmini tigrovi i on je onda predložio da stavim rukavice i demonstriram udarac, a onda je pokazivao kako on udara, pa je pogledao i moje treninge, bio je zadovoljan mojom brzinom i spretnošću, nije očekivao da sam tako brz. Taj dan ću stvarno dugo pamtiti.

Boba Živojinović dužan Palmi! Sve se odigralo na Kopaoniku!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 26.10.2019. 13:30 Dosad nepoznati detalji Dragan Marković Palma, Foto: Alo.rs Političar Dragan Marković Palma posetio je štand redakcije "Alo!" na Sajmu medija Političar i predsednik stranke "Jedinstvena Srbija" pristao je da odgovara na provokativna pitanja novinarke Alo.rs na Sajmu medija gde je bio gost naše redakcije.

Boško Obradović juče je bio u Jagodini, lepio nalepnice „Bojkot“ i obećavao da će osloboditi grad?

- Rekli su mi da je bio i da je sa njim bio veliki broj ljudi - njih četvoro-petoro, i da je zagađivao i prljao grad tako što je lepio nekakve nalepnice gde god stigne, pa i na saobraćajne znakove. To je isto kao kada se vrabac is*enja u Veliku Moravu. Pitam se od čega Boško želi da oslobodi Jagodinu? Od besplatnog prevoza, od novih radnih mesta, besplatnih ekskurzija za đake, od toga što su korisnici gradskog budžeta građani, a ne političari? Ja sam trenirao za vreme Boškovog boravka u Jagodini, on politički ne vredi ništa!

dragan marković palma, sajam medija

Dejan Briza/Alo

dragan marković palma, sajam medija, Foto: Dejan Briza/Alo

 Da li razumete šta je poenta aktivnog bojkota koji je objavio SZS?

- Pa Boško i ekipa nemaju program, u stvari imaju, to je da mrze Vučića, a sada i mene, jer sam uz njega. Kakve poruke šalju Boško i njegovi ljudi? Oni, bre, tuku novinarke, sada da dođu i da mu postave neko nezgodno pitanje, on bi postao agresivan. Njihova agresivnost se prenela i na ulicu, kada god vide radnike i da se bilo šta radi u Beogradu, oni pobesne jer to njima ne odgovara i prave haos.

Kakva je situacija u vašoj koaliciji? Pisalo se da ima problema...

- Koalicija SPS i JS je veoma stabilna, veoma dobro sarađujemo, mi nismo kao koalicioni partneri, već kao porodica. Novinarima je interesantno da pišu da imamo problema, ali o tome nema ni govora.

Pročitajte još:

Pošto ste već na Sajmu, da li planirate da obiđete i štand „Velike Srbije“ i kupite neku Šešeljevu knjigu?

- Ako ga vidim, pozdraviću se sa njim, Šešelj je bio kod mene na televiziji jedno 200 puta, ne slažem se politički s njim, ali dok je bio u Hagu, on je za mene bio Srbin kome je svašta stavljeno na teret. Nikada nisam delio ljude po stranačkoj pripadnosti, nikoga ne mrzim, pa ni tog Boška i njegove kompanjone, čak su mi i simpatični jer su u zabludi.

Vaša drugarica, pevačica Ceca Ražnatović, postaće baka, kako ste primili tu vest?

- To je radosna vest. Ceca mi nije samo drugarica, ona mi je kao sestra, Veljka mnogo volim, jedan je od boljih boksera u Srbiji, siguran sam da će imati dobru karijeru. Mi se zaista dugo porodično družimo, već 25 godina idemo na slavu jedni kod drugih.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi