PANIKA U VLADI SRBIJE Ovo su ministri na koje je Vučić besan i sada svi drhte, a na potezu je premijerka Ana Brnabić!

Predsednik Aleksandar Vučić otvoreno je priznao da nije zadovoljan radom pojedinih ministara jer, kako je naveo, ne rade dovoljno za ono što je najvažnije za državu i građane, a to je rast BDP-a, i izazvao pravu paniku u Vladi Srbije, koja je formirana pre samo tri meseca

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Shutterstock

Mnogi su se, naime, u ovoj izjavi prepoznali i uplašili za svoje fotelje, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

- Zamoliću premijerku da ukaže na moje nezadovoljstvo radom pojedinih ministarstava po pitanju rasta BDP-a i po pitanju njihovog angažmana za stopu rasta. Nisu ni umeli da potroše svoje pare u januaru, koje su tražili u budžetu pre samo mesec i po dana - ove Vučićeve reči odjeknule su u Nemanjinoj, iako on nije želeo da kaže koji su to ministri, dodajući da je to posao premijerke.

- Ja ću njoj da kažem šta mislim. Ne možete da držite sastanke za rast BDP-a, a da dođu samo dva ili tri ministra, što govori da ostali ne razumeju koliko nam je rast važan - poručio je predsednik Srbije koji je, čini se, jako ljut na pojedine članove Vlade.

Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović , Foto: Alo!

Izlaganje šefa države bilo je pravi alarm za naše ministre, a najviše su se, prema našim informacijama, prepali Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, Marija Obradović, koja je na čelu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Novica Tončev, ministar bez portfelja zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština.

Ova trojka je, prema rečima našeg izvora, u panici jer je od početka mandata više pravila skandale nego što su se trudili oko projekata za koje su zaduženi.

Marija Obradović
Marija Obradović, Foto: promo

- Mihajlovićeva je odmah nakon što je zasela u Vladu Srbije ušla u obračun sa Dušanom Bajatovićem, koga je izbacivala sa sastanka, a vrhunac je bio njeno nepojavljivanje na otvaranju gasovoda „Balkanski tok“ - ističu naši izvori i dodaju da je loš start u Vladi imala i Marija Obradović.

Novica Tončev
Novica Tončev, Foto: Alo / M. Jošida

- Umesto projekata, zasijali su ministarkini blinkeri koje je nezakonito koristila, a da stvar bude gora, pozivala se na funkciju i stranku kojoj pripada - podsećaju naši sagovornici i dodaju da razloga za brigu ima i Novica Tončev, kome su pre mesec dana pohapšeni bliski saradnici zbog malverzacija i zloupotreba.

Jadranka Joksimović
Jadranka Joksimović, Foto: Alo.rs

- Ni Jadranka Joksimović, ministarka zadužena za evrointegracije, nije zablistala u svom staro-novom resoru, te ne bi bilo čudno da i ona dobije kritiku da ne radi dovoljno - zaključuju naši sagovornici.

Kula Beograd pre kraja godine

Predsednik Vučić obišao je juče radove na izgradnji Kule Beograd u kompleksu Beograd na vodi, sa ministrom finansija Sinišom Malim i predsednikom kompanije „Iglhils“ Mohamedom Alabarom.

- Snovi se uvek ostvaruju kada radite i živite za njih. Kula Beograd biće završena pre kraja godine - napisao je Vučić na Instagram profilu „budućnostsrbijeav“.

BONUS VIDEO

Više o sličnim temama čitajte OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: cirkus
  28/01/2021 - 11:42
  Ništa postići neće, ministrica, svrne na viskić kod ambasadora i Robin Hud miran, a ono ni da pisne. Ono veže oko pasa kaiš i silikonskim ud i piči.
 • Korisnik: raca
  28/01/2021 - 09:42
  Oće neradnici leba bez motike ali motika teška sunce visoko pa pripeklo a oni traže ladovinu
 • Korisnik: Zzz
  28/01/2021 - 08:30
  Opasni igrači,nalickani,doterani,misle sad su glavni....hmm.u nekom grmu leži zeka??
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi