ALO.RS SAZNAJE! Ovo je nezabeleženo na političkoj sceni Srbije! Saznalo se šta radi Đilasov kum!

Mlađan Đorđević, kum Dragana Đilasa, nedeljama obilazi lokalne odbore Demokratske stranke Srbije sa ciljem da ih ubedi da se odluče za bojkot predstojećih izbora.

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Iza ovih poseta krije se jasan Đorđevićev plan da lokalni odbori DSS-a koji su za bojkot izbora uđu u sukob sa centralom stranke i liderom DSS-a Milošem Jovanovićem, a da im on posle toga ponudi da pređu u partiju Dragana Đilasa, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih toj partiji.

 

- Đorđević se predstavlja kao ruski čovek, te na taj način pokušava da pridobije poverenje funkcionera te stranke, koja je proruski orijentisana. DSS ima dosta lokalnih odbora koji dobro funkcionišu i vrlo su aktivni, što je Đilasu potrebno jer je on sam potpuno nesposoban da izgradi stranačku infrastrukturu - navode naši izvori i dodaju da je Đilas upravo iz tih razloga aktivirao svog kuma Mlađu da proveri ko je u DSS-u za bojkot, a ko nije.

Miloš Jovanović
Miloš Jovanović, Foto: Youtube Screenshot

- Đorđević onima koji su za bojkot odmah nudi prelazak u stranku svog kuma Đilasa. Mlađa je pre nekoliko dana obilazio odbore DSS-a po Vojvodini, a predsednici tih odbora su o tim iznenadnim posetama obavestili centralu stranke - navode naši izvori i dodaju da je Miloš Jovanović, lider DSS-a, bio ljut kao ris kada je čuo da mu Đorđević rovari po stranci.

- Saznajemo da je Jovanović pozvao Mlađana Đorđevića i rekao mu da je to što radi u najmanju ruku nevaspitano. Iako se Mlađa vadi na to da samo agituje za bojkot, jasno je da mu je cilj da pronađe pukotine u stranci i na taj način napravi raskol - zaključuju naši izvori.

Rešio je sve da raskrinka! Otkrivena lokacija ubice Olivera Ivanovića!

AUTOR: Srpski telegraf/Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 23.09.2019. 07:16 Albanac Fljorim Ejupi, za kog postoje jaki dokazi da je ubio Olivera Ivanovića, američki je čovek.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Keti
  23/09/2019 - 08:17
  Slicno se slucnom raduje i kumuje!
 • Korisnik: Jana
  23/09/2019 - 08:13
  Da li je ovo demokratija ili se gusi demokratska volja DS.
 • Korisnik: Jasmina
  23/09/2019 - 08:00
  Ništa novo od Đilasa i njegovih bližnjih!
 • Korisnik: Nikola
  23/09/2019 - 07:54
  Ovo je krajnje nekorektno od Đilasa.
 • Korisnik: Jelena
  23/09/2019 - 07:49
  Čim je Đilasov kum onda je logično da je ljigavac i prevarant!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi